Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Produkt wygląda naprawdę dobrze i solidnie. Elastyczne plastikowe i metalowe części są świetne. Cztery gwiazdki, bo skrzynia biegów nie wygląda, jakby trwała długo. Aby być bardziej precyzyjnym, powoli obracając koła i przesuwając główny wał pomiędzy różnicami, Brzmi bardzo źle. Jak zęby zębate pękające i uderzające się w siebie. Ten dźwięk pochodzi z części motorowej, nie wiadomo skąd dokładnie. Słyszałem to również na YT o jakimś facecie. Miejmy nadzieję, że producent wie o tym i to jest nic. Ale to wcale nie brzmi jak „to nic". Zobaczymy, czas pokaże.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    this is very good car definitely need the oil filled shocks I ordered them they came before the car so I put them on right away car drives great it's very fast very durable the plastic is very flexible which makes the car so sturdy I'm going to order another one!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Doskonały samochód, jakość cena, jest z zestawem biegów całkowicie metaliczny, jest super elastyczny i model bardzo ładny Xinlehong. Wraz z moim HBX, najlepsze zakupy jakie kiedykolwiek zrobiłem w Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Bardzo się cieszę! Jednak podczas operacji, jest trochę zabawy w biegu, i jest głośny hałas. Obawiam się, że go zużyję. Zastanawiam się, co się stanie w przyszłości. Ale dobrze jest uciekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Produkt otrzymany po 23 dniach: długa dostawa, ale w dobrej formie. Skrzynka jest trochę uszkodzona, ale części nadal są w porządku. Jakość wydaje się bardzo dobra i nie mogę się doczekać, aby ją wypróbować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    To mój ulubiony samochód RC. Polecana dla dzieci i nowych, ponieważ jest tanie, szybkie, niezwykle trwałe i części zamienne łatwo znaleźć. Przybyli do Włoch w ciągu 6 dni!!!! Góra!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Co mogę powiedzieć o tym, jak dobre jest to auto. Posiadam 12 rc samochodów, m.in. wlttoys blhnx i 3ven ARRMA. To mój ulubiony z mniejszych aut. Nawet nie wiesz, jak bardzo rozbiłem ten samochód i nic się nie zepsuło. Mam podniebną rampę. Z baterią 3, mogę z łatwością zrobić podwójne salto w tył. Czasami nawet potrójne salto w tył. Zdecydowanie sugeruję różne wstrząsy i sugeruję dostać się LC racinf/wltoys skrzydło. Działa świetnie i wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Kocham ten samochód bardzo wytrzymały i z kilkoma modernizacjami (szoks, Heatsink) jest to wielki backer. Jak widzisz, trochę się tym obściskiwałem, 😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Super Teil! Leistung top für den Preis. Lieferung in drei Tagen von Tschechien - genial. Habe noch zwei Q901 Trucks für die Kinder bestellt - dank Leistungsdrossel gut für 5 Jährige handelbar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Niesamowite rc z systemem bezszczotkowym. Odwiedź mój kanał@ action: button Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 760
    • Ft28 760
    • Ft25 599
    • Ft17 065
    • Ft5 471
    • Ft27 180
    • Ft101 458
    • Ft52 201
    • Ft29 775
    • Ft17 697
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft19 594
    • Ft5 471