Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Świetny samochód z kółkiem i dużą prędkością. Poza brakującymi tłumikami oleju XinLeHong zrobił wiele rzeczy dobrze. Zmienię tłumiki, to szybko i łatwo. Naprawdę rzadkie jest to, że w całym napędzie użyto tylko metalu, w dodatku wszędzie kule noszące szaleństwo! Wreszcie pilot z regulowaną czułością kierownicy sprawia, że szybki samochód RC jest znacznie lepiej zarządzany nawet dla niewprawnego kierowcy. Moim zdaniem dwurzędowa stawka jest niezbędna przy prędkości powyżej 20km/h. Szczególną cechą Q902 jest przewracana klatka do ochrony poliwęglanowych części lub akcesoriów, takich jak kamera FPV/akcja. Siedzenia są indywidualnie skręcone razem i w razie potrzeby można je zdjąć. Przyjemne, koła mają zwykle rozmiar dorosłych modeli w skali 1:10, więc wywieszenie krawędzi krawężnika, wystające pokrywy włazów nie stanowi problemu. Akumulator wydaje się być LIPO lub nie jest wyraźnie LI-ION, więc proces ładowania powinien być nadzorowany przez świadomego dorosłego. Za: * Duża prędkość i przyspieszenie. * Kołobrzeg, wartość dodana, w pełni sprawny i przyciągający wzrok Zdalne sterowanie z podwójną prędkością dla sterowania (bezstopniowego) i gazu (2 stopnie) Klatka toczna - chroni korpus poliwęglanowy, miejsce na kamerę, ponieważ siedzenia są indywidualnie przykręcone/zdejmowane Prosty mechanizm składania, niezbędne są tylko dwa zaciski Brak tworzywa sztucznego w pociągu napędowym (kartan aluminium, różnica stali) Łożysko kulkowe, nawet osie koła Servo 3-pole - lepsza kompatybilność Rozmiar opony jak 1:10 Buggy - Nie: * Odbiorca/kontroler 2in1 * Miękka LIPO zamiast Hardcase LI-ION Nie: - Brak tłumików oleju Wielkie pochwały dla Amber z Service-ChAT - Banggoog: Próbowałem gdzieś wiele razy, ale tylko ty działałeś

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Cieszy się z wartości dla pieniędzy. To już drugi taki rozkaz. Teraz mamy Q902 i Q903. Z każdą kolejną wersją niektóre szczegóły są ulepszane i to jest widoczne. Uważam, że różnica ta jest również między Q901 a Q902. Ładna mała „kieszonkowa rakieta", nie może osiągnąć 52 km/h z akumulatorem 2s. Realna liczba to około 35Kk/h, ale to jest naprawdę wystarczająca prędkość. Wszystkie części są produkowane z przyzwoitej jakości. Jest miejsce na ulepszenia. Może ze wstrząsami wypełnionymi olejem i regulowanymi przednimi szybami kierownicy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Q902 przybył w bardzo krótkim czasie, dobre opakowanie. Samochód jest w porządku, tylko Led na dachu nie działa. Sprawdziłem to i kabel między RSG i Leds był zepsuty, mimo że skrzynia dotarła bez uszkodzeń, myślę, że już była zepsuta przy wysyłce. Mogę to łatwo naprawić. ( Podczas gdy byłem zajęty otwieraniem samochodu, rozebrałem go na części, żeby sprawdzić dyferencje, żeby trochę smarować. Ponieważ w Banggood uczą się od klientów i widać, że jakość jest coraz lepsza, wszystko z kamer i dyferencji jest bardzo dobrze nasmarowane, Wszystko jest z łożyskami, więc jakość jest ok. Umieściłem kilka zdjęć, aby sprawdzić siebie.Jedyne wskazują na to, że wiedźmy wstrząsy są nadal bardzo słabe jakości, zamówiłem te wypełnione olejem i jak tylko przybędą, zamontuję je, Również umieścić dodatkowy grzejnik na silniku i to są naprawdę jedyne rzeczy, które są niezbędne do aktualizacji tego samochodu. (możesz off oczywiście umieścić regulowane pręty itp., ale samochód jest świetny, jak to jest). Dziękuję ci Banggood za ten miły przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Samochód jest przezabawny! Natłuścić dyferencje! Doznać wstrząsów naftowych. Włączam to na 3s 850mah Tattu 75c-150c. Wyłącznie na baterie. Kołoki na żądanie będą nosić tył samochodu. Rozbierze biegi, więc się zaopatrz. Opony będą potrzebowały stałego kleju. Uderzyłem w aluminiowy słupek pługu z pełną prędkością 52 km/h, złamałem przednią piastę i rozbiłem koło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wersja Q902 jest najtańszym ze wszystkich bezszczotkowców typu 'Q' 1/16 od Xinlehong. Gdyby miał wstrząsy olejowe, byłby na równi z 16889A PRO!!! Ale za pieniądze Banggood można kupić zestaw i kilka baterii za różnicę w cenie! Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Genialny mały buggy. Pamiętaj, aby sprawdzić moją recenzję poniżej! 👍👍 https://youtu.be/fFEw3TEdq8w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dostawa do Irlandii w niecały tydzień! Wow!! bardzo dobrze zbudowany jak na cenę. Świąteczny prezent dla najmłodszych, więc jeszcze nie przetestowany. Cena nie do pobicia. Dobra cena. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Szybko, zabawnie i trwale! Hard Bashing i żadnych połamanych części od teraz po prostu zmieniłem oryginalne zawieszenia z innymi olejem wypełnionym (patrz zdjęcia) i samochód działa całkiem dobrze. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Kupiłem to dla mojego 36-letniego chłopaka. Przetwarzano go 12/17/20 i podano, że dostawa miała być 1/9/21. Był bardzo szczęśliwy, że zobaczył go 12/31/20 zamiast tego! Dobrze się z tym bawi. Mówi, że jest super szybki i wspina się na wszystko. Utrzymuje prawdziwe do 15 minut gry przed koniecznością ładowania ponownie. Jutro chce go użyć do „przewiezienia" worka plastikowych pojemników do domu sąsiada. Ćwiczył 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Niesamowity mały wózek RC za tą cenę. W tym punkcie cenowym nie znajdziesz nic innego, co oferuje bezszczotkowy silnik, przyzwoitą jakość budowy i tyle prędkości/zabawy. Jest kilka negatywów: - Zaopatrzone wstrząsy są zbyt miękkie (wymień je lub użyj tłuszczu do tłumienia rzeczy) - Bateria zapasowa jest słaba, czas pracy 15-30 minut - Motor prawdopodobnie potrzebuje chłodzenia, zwłaszcza jeśli planujecie uruchomić 3s lipo. Nawet przy temperaturze otoczenia 6c silnik był dość ciepły po 15 minutowej sesji Wszystko w to bardzo dobry zakup, szybka wysyłka (6 dni od zamówienia) pakiet był w doskonałym stanie i za cenę nie mogę narzekać. Bardzo zadowolony z mojego zakupu, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Ładny RC Buggy z dużą prędkością. Dobry rozmiar i można go uaktualnić do 3S, dodając wentylator do silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 215
    • Ft18 781
    • Ft42 461
    • Ft13 274
    • Ft30 535
    • Ft26 219
    • Ft61 072
    • Ft15 266
    • Ft38 494
    • Ft30 867
    • Ft42 551
    • Ft150 283
    • Ft38 501
    • Ft17 589
    • Ft99 245
    • Ft15 266
    • Ft31 998
    • Ft33 190