Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Samochód jest przezabawny! Natłuścić dyferencje! Doznać wstrząsów naftowych. Włączam to na 3s 850mah Tattu 75c-150c. Wyłącznie na baterie. Kołoki na żądanie będą nosić tył samochodu. Rozbierze biegi, więc się zaopatrz. Opony będą potrzebowały stałego kleju. Uderzyłem w aluminiowy słupek pługu z pełną prędkością 52 km/h, złamałem przednią piastę i rozbiłem koło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny samochód z kółkiem i dużą prędkością. Poza brakującymi tłumikami oleju XinLeHong zrobił wiele rzeczy dobrze. Zmienię tłumiki, to szybko i łatwo. Naprawdę rzadkie jest to, że w całym napędzie użyto tylko metalu, w dodatku wszędzie kule noszące szaleństwo! Wreszcie pilot z regulowaną czułością kierownicy sprawia, że szybki samochód RC jest znacznie lepiej zarządzany nawet dla niewprawnego kierowcy. Moim zdaniem dwurzędowa stawka jest niezbędna przy prędkości powyżej 20km/h. Szczególną cechą Q902 jest przewracana klatka do ochrony poliwęglanowych części lub akcesoriów, takich jak kamera FPV/akcja. Siedzenia są indywidualnie skręcone razem i w razie potrzeby można je zdjąć. Przyjemne, koła mają zwykle rozmiar dorosłych modeli w skali 1:10, więc wywieszenie krawędzi krawężnika, wystające pokrywy włazów nie stanowi problemu. Akumulator wydaje się być LIPO lub nie jest wyraźnie LI-ION, więc proces ładowania powinien być nadzorowany przez świadomego dorosłego. Za: * Duża prędkość i przyspieszenie. * Kołobrzeg, wartość dodana, w pełni sprawny i przyciągający wzrok Zdalne sterowanie z podwójną prędkością dla sterowania (bezstopniowego) i gazu (2 stopnie) Klatka toczna - chroni korpus poliwęglanowy, miejsce na kamerę, ponieważ siedzenia są indywidualnie przykręcone/zdejmowane Prosty mechanizm składania, niezbędne są tylko dwa zaciski Brak tworzywa sztucznego w pociągu napędowym (kartan aluminium, różnica stali) Łożysko kulkowe, nawet osie koła Servo 3-pole - lepsza kompatybilność Rozmiar opony jak 1:10 Buggy - Nie: * Odbiorca/kontroler 2in1 * Miękka LIPO zamiast Hardcase LI-ION Nie: - Brak tłumików oleju Wielkie pochwały dla Amber z Service-ChAT - Banggoog: Próbowałem gdzieś wiele razy, ale tylko ty działałeś

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Q902 przybył w bardzo krótkim czasie, dobre opakowanie. Samochód jest w porządku, tylko Led na dachu nie działa. Sprawdziłem to i kabel między RSG i Leds był zepsuty, mimo że skrzynia dotarła bez uszkodzeń, myślę, że już była zepsuta przy wysyłce. Mogę to łatwo naprawić. ( Podczas gdy byłem zajęty otwieraniem samochodu, rozebrałem go na części, żeby sprawdzić dyferencje, żeby trochę smarować. Ponieważ w Banggood uczą się od klientów i widać, że jakość jest coraz lepsza, wszystko z kamer i dyferencji jest bardzo dobrze nasmarowane, Wszystko jest z łożyskami, więc jakość jest ok. Umieściłem kilka zdjęć, aby sprawdzić siebie.Jedyne wskazują na to, że wiedźmy wstrząsy są nadal bardzo słabe jakości, zamówiłem te wypełnione olejem i jak tylko przybędą, zamontuję je, Również umieścić dodatkowy grzejnik na silniku i to są naprawdę jedyne rzeczy, które są niezbędne do aktualizacji tego samochodu. (możesz off oczywiście umieścić regulowane pręty itp., ale samochód jest świetny, jak to jest). Dziękuję ci Banggood za ten miły przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Carrinho nervoso esse Q902, muito bonito e de boa qualidade construtiva, já encomendei amortecedores a óleo, ele merece.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Cieszy się z wartości dla pieniędzy. To już drugi taki rozkaz. Teraz mamy Q902 i Q903. Z każdą kolejną wersją niektóre szczegóły są ulepszane i to jest widoczne. Uważam, że różnica ta jest również między Q901 a Q902. Ładna mała „kieszonkowa rakieta", nie może osiągnąć 52 km/h z akumulatorem 2s. Realna liczba to około 35Kk/h, ale to jest naprawdę wystarczająca prędkość. Wszystkie części są produkowane z przyzwoitej jakości. Jest miejsce na ulepszenia. Może ze wstrząsami wypełnionymi olejem i regulowanymi przednimi szybami kierownicy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Wspina się na każdą rzecz, z którą miała kontakt. Ma silnik bezszczotkowy, więc jest bardzo szybki! Jedynym problemem jest to, że ma ograniczony zasięg od sterowania do samochodu RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Megérkezett, működik...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dostawa do Irlandii w niecały tydzień! Wow!! bardzo dobrze zbudowany jak na cenę. Świąteczny prezent dla najmłodszych, więc jeszcze nie przetestowany. Cena nie do pobicia. Dobra cena. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Zabawny, nie za szybki, ale za silny, wspina się na wszystko. Podobało mi się!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Wielki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$104.99
    • US$92.99
    • US$85.99
    • US$69.99
    • US$80.99
    • US$80.99
    • US$110.75
    • US$65.99
    • US$12.99
    • US$128.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$108.99
    • US$125.99
    • US$151.99
    • US$67.99
    • US$147.99
    • US$79.99