Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(331)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(331)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Polecam każdemu, kto chce kupić świetny samochód po przyjeździe na samochód zdecydowanie smaruje biegi tłuszczem w drodze z fabryki nie posmarowali w ogóle oleju

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Super szybka bezszczotkowa wersja 9137 itd. linii ciężarówek. Wygląda dobrze i radzi sobie OK, nie przeszkadza mu mała impreza! Polecam tę ciężarówkę, zwłaszcza jeśli można ją odebrać w ostatniej chwili! Do zburzenia filmu użyj połączenia YouTube! https://youtu.be/kvRcHW3BJTs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Bardzo dobry samochód. Na pierwszy rzut oka wygląda jak zabawka, ale z silnikiem bez szczotki jest rakietą. W każdym calu idealny, poza pochłaniaczami wstrząsów. Kupić ci bezpośrednio pochłaniacze ciśnienia oleju, bo oryginały są złomem, gdy się zmokną i zabrudzą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dzięki Banggood za dostarczenie produktu przed obiecaną datą. Samochód dotarł w ciągu 2 tygodni. Opakowania były dobre. Nie było żadnych problemów. Samochód działa bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dziękuję banggood, w pierwszej kolejności miałem problemy z działką, ale banggood wsparcie mnie i mój pakiet już dotarł w idealnym stanie dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Ten rabuś to świetny samochód. Nie narzekam. Jest szybki i wymaga skoków i uderzeń. Zalecam 200%. Najlepsze pieniądze wydane w porównaniu do tych absurdalnych drogich traxxassss lub Arrrma. Ten mały rozbójnik tutaj jest niesamowity!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Doskonałe jest bardzo szybkie i odporne na wielkość, rozważyć zmianę tłumików dla hydrauliki, te, które przynosisz są. Do tarcia, nie trwaj długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo dobre zabawki i szybko dostarczane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo dobry produkt, jak również bardzo dobra obsługa bangood....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Thank you banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 960
    • Ft43 321
    • Ft18 024
    • Ft29 941
    • Ft10 828
    • Ft29 623
    • Ft27 393
    • Ft14 650
    • Ft29 062
    • Ft32 171
    • Ft18 792
    • Ft28 954
    • Ft22 296
    • Ft40 836
    • Ft72 310
    • Ft51 138
    • Ft31 216
    • Ft22 933