Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Przybył do Antalyi w 18 dni. Zapłaciłem 54TL w podatkach, i wniosłem sprzeciw, i wkrótce dam wam znać o wyniku. Próbowałem od razu, ale wygląda bardzo szybko i solidnie. Jest trochę za mały, można by powiedzieć. Nie ma żadnych zahamowań w przód, ale nie może się cofnąć, więc musisz nacisnąć kilka razy. Ogólnie byłem zadowolony, zaufałem i kupiłem filmy na YouTube o czasie baterii i solidności produktu i nie sądzę, że będzie żadnych problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Przybył dziś, naładował baterię i daleko, wypróbował go w stoczni teraz zadowolony, umieścić smar do moich dziewczyn w 40 doskonały..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Zabawny RC.. Teraz i MOD to z kamery Fpv.. Jeśli tylko RC ma sygnał dalekiego zasięgu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Dobrze się bawię z tym wózkiem. Działa bardzo szybko. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2019

    nice car awesome speed..but i fear of its lasting because it doesn't have metal differential..but if you are first into quality rc then sure try it..and in India..if you get it consider yourself lucky

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Świetna cena za zabawną małą ciężarówkę dla mojego 4-latka. To jest nasza druga w tej skali, mamy 1/16 i 1/10 także. Będziemy łączyć części z naszej starszej ciężarówki, która jest z podwójnym uchwytem na baterie. Planujemy podwoić tylne wstrząsy między dwoma ciężarówkami i zachować dyferencje na czas, kiedy stary zestaw się zużyje, ale plastikowe kości i miski sterowe są już w starej ciężarówce. Gramy ostro. Zamontowaliśmy też tanio-RC Grabarz z ciężarówki z zabawkami, więc teraz mamy trzy opcje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Doskonała zabawka, świetny prezent dla dzieci. Bardzo dobra jakość. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Świetny RC, w sam raz dla zabawy w biurze. Świetnie się obsługuje, idzie w miarę szybko i jest bardzo dobrze zbudowany. Na pewno jeden z moich ulubionych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Przekracza moje oczekiwania wiele produktów polecam pokazać ta do gratulacji

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    presente para meu filho, um ótimo produto superou as expectativas, ótima qualidade. excelente briquendo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 971
    • Ft20 831
    • Ft16 925
    • Ft11 277
    • Ft29 295
    • Ft31 248
    • Ft18 227
    • Ft33 852
    • Ft18 552
    • Ft28 644
    • Ft31 873
    • Ft5 010
    • Ft4 229
    • Ft28 644
    • Ft19 854
    • Ft14 971
    • Ft44 270
    • Ft31 248