Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(233)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Bardzo chłodne i stabilne pojazdy RC w formacie 1/16. Formalnie może nadążyć za dużymi pojazdami i prędkość jest również bardzo dobra, niezależnie od tego, na którym terenie. Świetny również strotling, więc małe mogą ćwiczyć z nim dobrze. 2. Akumulator jest zalecany do dłuższej zabawy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jakość znacznie powyżej ceny, o którą żądają. To jest tego warte. Łatwy do kontrolowania. Potrzebujesz tylko baterii AA do polecenia. Gotowy do 👌 Dostawa była super szybka i opakowanie w doskonałym stanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Parcel arrived on time. Package was damaged but car was safe. Very fast rc car. Battery 15 min. approximately. Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo szybki mały biegacz! Jest ogromna zabawa i jest bardzo wytrzymały 👍 Żegluga zajęła 3 dni, bardzo chętnie ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Prawdziwy odlot! Szybki i fajny samochód!! W ciągu 4 dni miałem go w domu. Bardzo zadowolony z zakupu. Zbyt wysoka jakość za tak małą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przybywam do Hiszpanii za niecałe dwa tygodnie i samochód działa prawidłowo. Zalecam kupno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Znakomity, świetny samochód rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Szybki i świetny samochód RC jakość cena! Bardzo dobra bateria, ale dobra... Poszukam baterii o tych samych cechach, ale o większej 🎶🎉👏👏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Po 1 miesiącu użytkowania wydaje się bardzo dobry. Myabe warto kupić z większą baterią (1000 mAh instalowana 500 mAh, czego nie zrobiliśmy, ale mój syn nawet cieszyć się z małej baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Szybka dostawa i zgodnie z opisem. Nadal do testów. Wszystko wygląda dobrze 👍 polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 667
    • Ft16 243
    • Ft25 383
    • Ft24 207
    • Ft18 792
    • Ft17 836
    • Ft35 357
    • Ft19 477
    • Ft28 521
    • Ft15 925
    • Ft32 439
    • Ft14 969
    • Ft33 847
    • Ft12 137
    • Ft20 066
    • Ft13 185
    • Ft31 216
    • Ft40 135