Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Ci, którzy chcą kupić od Turcji, biorą je bez wahania. Szybkość wysyłki jest niesamowita, przychodzi szybko i wolnocł, kiedy dasz to z opcją bez podatku zamówiłem 29 listopada, dostałem go 11 grudnia, pojazd jest w porządku jak widać na zdjęciach. Jest solidny i dobrej jakości. To nie tylko adapter do ładowania, ale i kabel. Zawartość pudełka, którą widzisz na zdjęciach. Jest też niezły, ma 22 cale długości.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Najlepszy wybór dla stosunku ceny do wydajności!! Wśród wielu podobnie wyglądających samochodów zalety, które wyraźnie kontrastują z innymi, są następujące: 1. Najwyższą trwałość 2. Super cisza (super cisza) 3. Zdolność do wodoodporności 4. Bardzo wrażliwa reakcja na przyspieszenie i sterowanie 5(!) (ang.). 60A ESC umożliwia nawet 4S baterii. (3S jest optymalna) Nawet po aktualizacji na znacznie droższe maszyny, wracałem do gry z tym samochodem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Szybka dostawa super; Akumulator 3S Lipo, olejowy amortyzator, metalowy serwo, wzmocnienie przednich ramion amortyzatorów i kaptur zmieniony. Skoki świetne, świetna obsługa - teraz BARDZO wytrzymałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ciężarówka przyjechała nietknięta. Każda dostępna śruba była odpowiednio dokręcona. Przetestowałem to z krótkim przebiegiem w domu. Akumulator ma niezły cios jak na tak małą paczkę. Chciałbym zamówić 3 lub 4 dodatkowe baterie razem z ciężarówką. Są one jednak dostępne oddzielnie. Jest kilka niedoskonałości na ciele, prawdopodobnie tylko ochronna folia marszcząca się. Kupiłem go jako prezent, ale teraz chciałbym, żeby był dla mnie :) i tak mogę zamówić jeden dla siebie. Czas dostawy wynosił 17 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Przystojny wóz RC, który wydaje się bardzo dobrze wykonany. Działa dość cicho i jest dość szybki jak na to, co jest - ale nie tak szybki jak podano na pudełku. Mój prawdopodobnie miał problem z QC, ponieważ stracił koło w pierwszym biegu, odsłaniając brakującą szpilkę do Adaptera sześciokątnego na lewym przednim wale napędowym (gdzie łączy się z kołem). Na szczęście części są łatwo dostępne - więc zamówiłem brakującą część i miałem kontakt z obsługą klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo szybka dostawa do Rumunii, więc jestem bardzo zadowolony z usług Banggood. Nowością w tym cudownym hobby, znalazłem ciężarówkę większą niż się spodziewałem, ale z tego, co rozumiem, to mała 10-tka skala. Jest na tyle duży, że przyciągnie uśmiech na twojej twarzy. Wydaje się trwały, ładne metalowe części we wszystkich ważnych obszarach i elastyczny plastik w odpoczynku. Walnąłem go kilka razy, a on to uwielbia. Asfalt, brud, skoki, salta w tył, to wszystko. Jako samochód pięści rc myślę, że jest idealny, zwłaszcza, że ma tryb niskiej prędkości, co może pomóc żeginers nauczyć się obsługiwać i prowadzić lepiej rc. Po jakimś czasie napiszę nową recenzję, po tym, jak zobaczę, jak to działa na dłuższą metę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Monster Truck jest dobrej jakości, ale oko ma 1/12 skali i nie biegnie 46 km, który mówi, że na pudełku jest zbyt wolny, tylko 30 km przedział baterii jest za mały, nie może zmieścić innego, Myślę, że dobre rzeczy widziałem wideo, że można umieścić lipo 3 c i podnosi 45 km, myślę i general byłem rozczarowany, spodziewałem się więcej od tego RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Box dostał poważne uderzenie. Zobaczymy jak ładuję baterię. To moje drugie 9125, które pasują do czterech 9145, i XLF XO4 na moją półkę. Wszystkie są niesamowite!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Super dobrze, ale jedna z filiżanek rozdzielczych się zepsuła Odwiedź mój kanał Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dużo RC za pieniądze, niezwykły układ silnika może utrudniać modernizację. Wystarczająco szybko, chociaż miałem problem z kierownicą po raz drugi. Zobacz moją pełną recenzję poniżej, aby uzyskać więcej informacji! https://youtu.be/wDW5Ln2IyMo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 659
    • Ft54 450
    • Ft31 648
    • Ft28 351
    • Ft29 670
    • Ft28 351
    • Ft27 362
    • Ft17 141
    • Ft23 405
    • Ft26 703
    • Ft33 573
    • Ft5 074
    • Ft7 580
    • Ft3 953
    • Ft15 163
    • Ft26 703
    • Ft39 891
    • Ft156 506