Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Nieźle lizał. Muszą tylko dodać więcej tłuszczu do dyferencji. Jeśli kupisz jedną, upewnij się, że włożysz więcej w dyferencje, wtedy wszystko będzie dobrze. I wpakuj trochę w szok, albo dostaniesz lepsze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Pakiet był w idealnym stanie!!!Bardzo szybkie obrady,Tylko około 5 dni ti przyjazd,Niesamowita ciężarówka RC nie mogę się doczekać, aby go uruchomić!!!Dziękuję bang dobre!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przybył na czas, nawet dwa dni przed terminem. Pudła przybyły ze łzami, ale wszystko było piękne w środku! Testowaliśmy je następnego dnia, wszystko wygląda świetnie na pierwszy rzut oka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Cześć, Mam 9125 na dzień i w wypadku z innym samochodem RC przedni pochłaniacz wstrząsów jest zepsuty. W przeciwnym razie samochód jest świetny w tej cenie, kupiłbym go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    4 raz zakupiony samochód Xinlehong 9125, ale to jedyny raz, kiedy odebrałem nie w dobrym stanie muszla ciała została zniszczona, pudełko było rozwalone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Szczęśliwy zakup w Banggood 3 raz zakupiony xinlehong 9125 doskonałe ciężarówki w ogóle nie szkody wydajność bardzo imponujące, rzeczywiście kupić ponownie proszę dodać więcej ochrony pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Drugi raz zakupiony w 100% zadowolony nawet pudełko nie jest w dobrym stanie, ale ciężarówka jest dobrym stanie mam nadzieję, że następnym razem dodać folię bąbelkową poza pudełkiem. Dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    - Duży samochód. Lubię duże - Moc zapewniana przez silniki o napędzie 390. - 60A Zespół SG/odbiornika z chłodzeniem. - Bardzo stabilny samochód zapewnia jego zawieszenie i rozmieszczenie szerokich kół. - Duże szerokie opony zapewniają dużą przyczepność. - Doskonały zasięg. Przejechałem przez 100 metrów, zanim straciłem kontrolę. - Dobrze chroniona elektronika i skrzynia biegów. Powinno być odporne na rozbryzgi, kurz i piasek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Zabawna ciężarówka, nie super szybka, ale świetna prędkość dla mojego syna. Polecam każdemu, kto zaczyna to hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Ładny samochód, bardzo szybki, dużo zabawy Trzy tygodnie zajęło dotarcie do Kanady Myślę, że będę musiał zamówić więcej baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 183
    • Ft27 858
    • Ft28 395
    • Ft28 713
    • Ft25 647
    • Ft34 338
    • Ft14 959
    • Ft29 311
    • Ft18 013
    • Ft5 188
    • Ft28 701
    • Ft18 013
    • Ft26 801
    • Ft27 785
    • Ft25 036
    • Ft117 865
    • Ft32 060
    • Ft53 740