Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2021

    In the manual is stated that the batteries last about 12 months! the pump is very quiet! the plastic is of good quality , since i can add only 9 pictures i think that some internal pictures are more interesting since other people have posted external pictures. There is nothing written on the main ic. with liquid soap in it is not possible to use double sided tape to stick it on the wall! from the manual: source voltage: 6v static current: 10μA Working current: 200ma power: 4w effect distance:0-10cm for the discounted price that i have purchased it is ok!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    + Ma dwie ilości mydła. Gdy praca jest bardzo cicha -przypadek baterii jest trochę trudny do zamknięcia. Nie ma naklejki na ścianę, musisz wiercić. Jakieś pozostałości gromadzą się w nosie. To wymaga baterii 4xAA i trwa 4 miesiące w moim przypadku. Ja wolę mieć 18650 baterii. To jest drugi, który kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Доставили быстро и без повреждений. По качеству и комплектации претензий нет, всё соответствует описанию. Можно покупать у этого продавца. Особенно если не забыть оформить заказ через кэшбэк, как я. Вместе с получением товара вернул часть денег назад на карту (в моём случае - Приват).Если Вы из Украины перед покупкой воспользуйтесь, как я) реально работающим кэшбеком. Скопируйте в адресную строку браузера: https:payback.uaz5EXh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Paczka została wysłana przez Meest dzień po zamówieniu, odebrana z wydziału dwa tygodnie później. Wydaje się, że dozownik jest dobrej jakości, działa z baterii czterech palców, w pracy nie jest jeszcze sprawdzony. Sklep i towar polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    +Dobrze wykonuje swoją pracę.+ Ma dwie dawki mydła. + Kiedy praca jest bardzo cicha --Przypadek baterii jest trochę trudny do zamknięcia. Nie ma naklejki na ścianę, musisz wiercić. Trochę osadu gromadzi się w nosie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dotarły szybko, produkt jest obecny w pudełku bez baterii. Użyłem 4 ładowalnych baterii Stilo. Ma dwa rodzaje dostaw, pierwszy niski, a drugi nieco wyższy. Używam drugiego, kilka sprayów i gąbka jest całkowicie spieniona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przybył w bardzo krótkim czasie! Produkt jest dobry, dozowuje się prawidłowo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Doskonały dozownik, działa jak zegar ))) Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo dobry dozownik!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$16.99
    • US$15.00
    • US$26.55
    • US$30.02
    • US$19.99
    • US$28.74
    • US$33.34
    • US$30.03
    • US$24.26
    • US$21.24
    • US$18.39
    • US$21.93
    • US$64.68
    • US$24.26
    • US$25.99
    • US$27.71
    • US$34.99