Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(281)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(281)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Produkt został dostarczony w kolejności bez uszkodzeń i komplikacji. Szybkość dostawy nie była szybka, raczej długa (54 dni). Jakość i wykonanie produktu jest przeciętne. Sam uchwyt aparatu jest słaby i niestabilny. Niewielki rozmiar aparatu jest zadowalający. Połączenie ze smartfonem (aplikacja) jest bezproblemowe Jakość wideo to tylko 1280x720, a nie 1920x1080! Czas pracy na baterii jest bardzo niski. Po zasilaniu adaptera zużycie kamery wynosi ok. 30-40W / 24 godziny. Jakość mikrofonu jest bardzo słaba, a kąt widzenia mógł być lepszy. Funkcja alarmu jest OK. Nadal jestem zadowolony z produktu. Mogę tylko polecić produkt i sprzedającego. Kciuk w górę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Doskonały aparat działa jak czar. Czas pracy baterii nie jest tak wielki może być około godziny lub tak, jakość wideo jest do przyjęcia. Funkcja alarmu działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo praktyczne, łatwe w użyciu. Światło. Bardzo dobry i prosty produkt do zainstalowania na każdej ścianie lub po prostu wsparcie z miejsca, gdzie chce się robić zdjęcia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Byłem szczególnie zainteresowany małą kamerą, ponieważ posiada zintegrowaną baterię. Więc można go szybko używać w każdym miejscu i z powerbankiem prawdopodobnie znacznie dłużej. Może być podłączony bez problemów przez aplikację i odpowiednio dostosowany. SD dla nieco szybszych ruchów HD dla normalnego sterowania pokojem. Nagrywanie do karty micro SD jest możliwe. Ruch jest szybko wykrywany i zgłaszany przez pchanie. Jak na wielkość i cenę jakość jest absolutnie w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Przeciw... - HD jest rozciągnięte - Bardzo słaby kąt kamery 30°, więc dla ochrony jego śmieci, chyba że jest na końcu wąskiego korytarza lub na rzeczy, która zostanie skradziona. - Głośnik w kamerze nie istnieje, nie słyszy niczego. - brak wizji w nocy Zawodowcy... - łatwe do ustawienia - Słabo słychać mikrofon w kamerze, ale jeśli w pobliżu ruchliwej drogi możesz o tym zapomnieć. - Wizerunek nie jest zły, można zrobić twarze i takie... - Bateria powinna dać ci godzinę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Mantap hasilnya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo dobra cena dzięki działa w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył w ciągu zaledwie 7 dni, jeszcze nie testowany, rezerwuję na komentarz po kilku dniach użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    To jest dobry aparat fotograficzny Dotarła również na czas To sieć wifi jest również silna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo dobra kamera wifi. Łączy się z twoim routerem wifi i ma również połączenie AP. Jakość obrazu jest całkiem dobra. Myślę, że warto to kupić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$59.99
    • US$11.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$33.99
    • US$32.99
    • US$38.99
    • US$44.99
    • US$49.99