Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(248)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(248)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Produkt został dostarczony w kolejności bez uszkodzeń i komplikacji. Szybkość dostawy nie była szybka, raczej długa (54 dni). Jakość i wykonanie produktu jest przeciętne. Sam uchwyt aparatu jest słaby i niestabilny. Niewielki rozmiar aparatu jest zadowalający. Połączenie ze smartfonem (aplikacja) jest bezproblemowe Jakość wideo to tylko 1280x720, a nie 1920x1080! Czas pracy na baterii jest bardzo niski. Po zasilaniu adaptera zużycie kamery wynosi ok. 30-40W / 24 godziny. Jakość mikrofonu jest bardzo słaba, a kąt widzenia mógł być lepszy. Funkcja alarmu jest OK. Nadal jestem zadowolony z produktu. Mogę tylko polecić produkt i sprzedającego. Kciuk w górę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo praktyczne, łatwe w użyciu. Światło. Bardzo dobry i prosty produkt do zainstalowania na każdej ścianie lub po prostu wsparcie z miejsca, gdzie chce się robić zdjęcia. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dobrej jakości filmy. Aplikacja działa dobrze. Ale kamera wysyła stałe fałszywe alarmy, jeśli włączysz tę funkcję. Każdy sposób, żeby kamera działała dobrze. W nocy nagrania są czyste. Dla tych pieniędzy jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył w ciągu zaledwie 7 dni, jeszcze nie testowany, rezerwuję na komentarz po kilku dniach użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Nie testowałem jeszcze produktu. Top i szybka dostawa (2 dni z Hiszpanii).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Mantap hasilnya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo dobra cena dzięki działa w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Walczy z poruszającymi się obiektami, wideo jest w porządku do ustawień... Wydaje się, że ma „niewidzialny" ir na noc, więc jest mniej niepokojący w nocy. To jest z powrotem w pudełku myśl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    nice cam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Byłem zaskoczony, jak dobrze działa jednostka i funkcje. Oprogramowanie pozwala ustawić obszar alarmu, Zapisuje wykryty ruch i może wysłać powiadomienie do Ciebie Phoebe. Wielka mała jednostka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 053
    • Ft5 263
    • Ft10 838
    • Ft10 219
    • Ft56 991
    • Ft6 192
    • Ft8 050
    • Ft27 875
    • Ft24 777
    • Ft3 714