Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(848)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(848)
    • 5 Star(763)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Chciałbym przekazać informacje dla przyjaciół, którzy kupią od Turcji. Jeśli masz stały dostęp do internetu w domu i nie zamierzasz go używać poza domem, produkt uważam, że jest bardzo dobry dla wydajności cenowej. Może być również używany, jeśli nie widzi deszczu poza domem. Zdjęcia i filmy można uzyskać na telefonie przez Wifi. Możesz zarejestrować się na karcie pamięci, jeśli chcesz. Posiada możliwość wykrywania ruchu i śledzenia ruchu. Próbowałem, działa dobrze. Funkcja alarmu jest również dostępna. Możesz dodać alarmy o każdej porze dnia i nocy, jeśli chcesz. Możesz narysować konkretne miejsca pola widzenia kamery tylko po to, aby alarm się włączył, jeśli będzie jakaś akcja. Możesz przez chwilę usłyszeć głos przed sobą, i możesz wysłać swój głos. Produkt, który może pracować codziennie w domu. Jeśli masz jakieś pytania, możesz je zapisać.

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Szybka wysyłka i bardzo szybka dostawa. Produkt dotarł w idealnym stanie ze wszystkim w pudełku. Kamera działa zgodnie z obietnicą. Bardzo łatwa instalacja i dobra jakość obrazu. Program testowany z dostępem zdalnym i działa bardzo płynnie. Uwaga na slot SD w dole z ciemnego obszaru, przesuwając przednią powierzchnię w górę, aby go znaleźć. Możesz zapisywać statyczne IP w aplikacji V380. Byłbym szczęśliwy, gdyby działał również z eWelink, ale za cenę i jakość jest idealny! Mam zamiar zamówić ich więcej.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    --Bardzo dobry PRODUCT--------- - Nie: ŁATWE UŻYCIE DOBRE ŁATWE zastosowanie Bardzo dobrze wygląda BARDZO DOBRA REZOLUCJA I ZOOM (patrz zdjęcie) Dobry ruch poziomy BARDZO DOBRA NOCNA WIZJA (patrz zdjęcie) Szeroki widok kostki NAGRODA SD /Jej milczenie, kiedy się rusza Możesz umieścić go na suficie, w tym cały sprzęt - Wielka funkcja ALARM - OBSZAR OSTRZEŻENIA - POPRZEDANIE ZGŁOSZENIA - CHMUŁO - PROGRAMOWANIE CZASU - ETC - Najważniejsze Zdalna kontrola MOŻESZ KOMUNIKAT Z GŁOWĄ I MIKROfonem (w budowie mikrofonu i głośnika) WZÓR: LGDOWANIE W KOMUNIKACJI 4'SEC NIE URZĄD SIĘ AUTO UP-Down (Trzeba poruszać się ręcznie ręką) TYLKO PRZESŁUG Horyzontalny Krótka kablówka Jak również: Wnioski są bardzo pozytywne i warto je kupić w 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ADELMOS
    BR
    06/02/2021

    Rozsądna kamera, chwali się dobrym wykończeniem. Łatwy w konfiguracji i użyciu. Ma wpis z karty pamięci. Możesz zdalnie uzyskać dostęp do kamery z miejsca, w którym nie jesteś potrzebny jest w tej samej sieci wi-fi. Poruszaj go w lewo i bezpośrednio zmysłach, nie możesz znieść poruszania się w górę czy w dół. Zdjęcia i filmy można nagrywać bezpośrednio przez aplikację na komórce. Oglądaj obraz SD lub HD online, zapisuj dźwięk, możesz również komunikować się zdalnie przez aplikację mobilną i gdziekolwiek jest kamera osoba słucha twojej mowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jest tutaj, wystarczająco szybko. Jak na cenę ma to bardzo dobre, obraz wygląda całkiem nieźle! Wystarczy spróbować w trybie nocnym... Nie widziałem tylko tego, że jest napisane, że obsługuje karty SD i jest albo nie widzę slotu nigdzie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Kamera jest dobra, połączenie jest proste i szybkie. Ale są też minusy, napęd do obracania kamery jest tylko jeden, poziomo ( pion jest odsłonięty ręcznie). Przełączanie zasłon dzień/noc jest łatwe, ale przeciwnie nie od razu. I jest jeden skręt, podczas nocnej sesji, kamera włącza się w normalny tryb dzienny co 3-5 minut. Może to tylko ja, ale zauważyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Jakość cenowa ok... Nie jeden z najlepszych pokoi, ale w cenie jest ok... Może poruszać się tylko w lewo i w prawo (a nie jak w opisach) Nie działa slot kart SD.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To było szybkie. Widziałem tor. To działa. Przygotujcie się szybko. W YouTube jest pewna pułapka, która nie rozumie. Polecam to. Nie ma karty pamięci! Miejcie na uwadze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Florliu
    BR
    04/12/2020

    Otrzymałem nagrodę, zostałem naciągnięty na przekąskę, otrzymałem aparat XiaoVV Q12, HD, inteligentne IP, 360°, czujnik obecności, komunikator głosowy, wykrywanie kradzieży i alarm. Dziękuję za prezent 👏👏👏👏🥰🥰🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dziękujemy, wysokiej jakości i doskonale działający aparat! Super dobre i chłodne w użyciu z karty SD! Jest testowany, ale działa poprawnie! Mogę to polecić tylko każdemu! Opakowanie jest bardzo estetyczne i praktyczne! A transport zasługuje na uznanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 076
    • Ft11 405
    • Ft8 544
    • Ft12 330
    • Ft19 588
    • Ft7 088
    • Ft8 544
    • Ft24 216
    • Ft7 008
    • Ft26 821
    • Ft9 611
    • Ft6 025
    • Ft16 021
    • Ft5 238
    • Ft7 832
    • Ft15 244
    • Ft10 172
    • Ft4 005