Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Łatwo warte swojej ceny. Na początku wydaje się, że nie ma dokumentacji. Ale znajdziesz małą wielokrotną broszurę z informacjami o konfiguracji i trybach. Ponadto, jeśli po prostu go podłączysz, to rzeczywiście mówi Ci przez to, co musisz zrobić (połączenie do WiFi, itp.). Ale tak naprawdę wszystkie informacje są App. Dostarczają kod QR, który możesz skanować z Aplikacją podczas konfiguracji. Jeśli to zrobisz, dostaniesz darmowe konto w chmurze. Jednostka jest z żarówką i śrubą w bazie. Musisz podłączyć bazę, żeby to zadziałało, więc użyłem gniazdka na zasilaczu, który już miałem. Zauważ, że na pudełku jest napisane, że działa na 220 woltów. Biegnie od 110 do 220. Przeprowadziłem go na 110 i nie miałem żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Idealny aparat bardzo dobry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Zastosowanie i kod na lampie lub kod QR jest konieczne wraz z kodem! Wkręca się do każdego gniazda E27, więc towarzyszące gniazdo jest niepotrzebne! Zapisz się do aplikacji, zarejestruj telefon, żeby uzyskać alarmy, gdziekolwiek jesteś poza domem. Oczywiście podczas pierwszej instalacji, musisz być w tej samej sieci co serwer!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo dobrze działa kamera. Łatwe połączenie z hotspotem WiFi. Światło powinno być jaśniejsze. Skupienie nie jest zbyt dobre. Dźwięk powtarza się przez sprzężenie zwrotne, gdy telefon znajduje się do pięciu metrów blisko mikrofonu kamery. Film jest nawet opóźniony, wydaje się, że jest opóźnienie w przekazie wideo i audio do telefonu. Więc nie wszystkie gwiazdy, ale 4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Kamera żarówka jest jednym z najlepszych aparatów, piękną rzeczą w nim jest źródło, które nie wymaga instalacji kabli w miejscu każdej żarówki w domu, kąt fotografii obejmuje m

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Całkiem dobry aparat. Nie jestem zadowolony z aplikacji v380 To nie jest stabilne App Kilka razy traci sygnał i nie wraca. Ten sam problem występuje w przypadku innych kamer, które korzystają z tej aplikacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    OK! Szybka wysyłka i dostawa, dobre i bezpieczne opakowanie Wydaje się dobry i dobrze wykonany. (jeszcze nie testowany)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    /Złapałem to bardzo szybko! Już to miałem i wiedziałem, co kupuję! Jest to dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Dobry towar. Bez dostawy na tydzień.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    przybył w bardzo dobrym stanie, dobrze zapakowany i nie mogę się doczekać testów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 929
    • Ft6 368
    • Ft8 091
    • Ft34 799
    • Ft22 809
    • Ft15 925
    • Ft21 977
    • Ft21 178
    • Ft11 783
    • Ft8 789
    • Ft28 030
    • Ft28 667
    • Ft32 808
    • Ft24 526
    • Ft7 324
    • Ft24 526
    • Ft6 225
    • Ft4 788