Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Cóż, to pierwsza stawka, nie ma ceny. 2. Łatwość instalacji, połączeń i normalnego funkcjonowania bez żadnych dodatkowych aplikacji. Trzecia operacja, robi wrażenie na tych pieniądzach. Naprawdę więcej niż vfm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Przetestowałem go, a to naprawdę nagrywa w 2K, LED Light jest imponujące, Wbudowany Mikrofon Ssanie (nie będzie używać), Nie ma ochrony prywatności w pakiecie jak reklamowane. Ogólnie rzecz biorąc, najlepsza wydajność za pieniądze, które płacisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Dobry webcam plug i grać bez sterownika. Dobra rozdzielczość i kąt widzenia. Bardzo przydatne światło na frontach (ciemniane z 3 poziomami intensywności) Mikrofon średnio Istnieje irytujące czerwone światło (na logo zasilania), które wskazuje, kiedy jest podłączony, jeśli jest na komputerze stacjonarnym, to będzie na zawsze. Aby tego uniknąć, można łatwo otworzyć kamerę (2 śruby Philips z tyłu) i nakleić na nią czarną taśmę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Jakość wideo jest dobra, jak na taką cenę, nawet jeśli wbudowany mikrofon nie działa prawidłowo, w rzeczywistości ciągle wyłapuje dźwięk, co sprawia, że nagrany dźwięk jest niezaspokojny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Otrzymaj ten element na czas, ale z niewielkim pęknięciem w wsporniku montażowym. Poza tym kamera działa doskonale jako kamera bezpieczeństwa, ponieważ Szerokokątny obiektyw. Znakomity stosunek jakości do ceny. Zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Przetestuję..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    working properly on Mac. very good for its cost!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Pokaz kulowy działa doskonale z wbudowanym pierścieniem światła!!! Podobało mi się to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Ürün kalitesi görüntü kaliteside iyi özellikle gece çekimleri muhteşem diyebilirim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Zdumiewające, i stało się to bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$159.99
    • US$32.99
    • US$84.99
    • US$33.99
    • US$55.99
    • US$79.99
    • US$39.99
    • US$12.49