Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Ta kamera mnie zaskoczyła, myślałem, że będzie rozsądna, ale ma bardzo dobry obraz, nawet wysoka definicja, nadal posiada światło, które vc dostosowuje intensywność do pomocy w ciemnych środowiskach. Od regulacji ostrości i tbm już wychodzi statyw, który jest trochę delikatny, ale jeśli ostrożnie wykorzystać dobry czas. Instalacja jest bardzo łatwa, wystarczy włączyć wejście USB, że komputer robi resztę. Polecam, uwaga 10 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    +dołączony jest ze statywem, chociaż nie wydaje się zbyt wytrzymały +Ma własne światło, jeśli wciśnie się logo kamery internetowej (3 poziomy) +poinformowano, kiedy jest używany Jakość wideo i dźwięk nie poziomy profesjonalne, ale dobre dla swojej ceny Szeroki kąt +łatwa instalacja, wystarczy podłączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    I am perfectly satisfied with it! he does his thing and has a beautiful picture even in the evening.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Fast delivery, careful packaging. Easy installation. Good operation. Gyors szállítás, gondos csomagolás. Könnyű üzembe helyezés. Jó működés.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Nice product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    To świetne produkty, dotarły w 2 tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt Ok, szybka wysyłka, polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    20/05/2021

    Za cenę jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Był bardzo dobrze zapakowany i działa dobrze. Jakość jest OK w porównaniu do jego ceny. To dobra robota. Mikrofon i kamera/ Wystarczy podłączyć i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Nigdy nie próbowałem i nie wiem, czy jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$31.17
    • US$27.71
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$34.65
    • US$16.16
    • US$42.72
    • US$13.99
    • US$69.99
    • US$369.99
    • US$34.99
    • US$117.99
    • US$53.61
    • US$87.99
    • US$95.99
    • US$89.99
    • US$290.99