Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(275)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Ładnie kompaktowa kamera, łatwa w konfiguracji z odpowiednią aplikacją. Użyłem źródła / ładowarki 5v/1a. Ona ma podsłuch, ma podsłuch. Posiada również funkcję zapisywania w chmurze przez aplikację. Zaleca się do kosztów świadczeń.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Wszystko przybyło w dobrym stanie pracy w 100 z innym awaryjnym USB z małym kluczem, który mi się podobał dać 5 gwiazdek za dobry produkt, jak źle to zabrało zbyt dużo, aby dotrzeć z wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    cannot be view from cloud, as cannot be registered in mobile phone, can only view in wireless LAN from Mobile, Maybe need need to subscribe to cloud services ? Resolution is good No SD card included. The QR code link given is wrong, have to download from Play store. no ONViF protocol

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Przybycie za 30 dni. Dobra kamera o zwykłej rozdzielczości, mała konstrukcja z elastyczną szyją i wbudowany mikrofon. Posiada gniazdo karty pamięci, może służyć jako AP lub połączyć się na routerze. Nie ma baterii, więc potrzebuje zewnętrznego zasilacza USB. Podczas pracy trochę się nagrzewa. Może nagrywać w sposób ciągły lub tylko wtedy, gdy występuje ruch. Posiada szczegółowe instrukcje i oprogramowanie dla telefonów komórkowych, dzięki którym jest łatwo sterowany i dostosowywany. Podsumowując, dobry produkt jest zadowalający do użytku domowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Prodotto non funzionante. Non è il primo di questi articoli acquistato con la stessa App di funzionamento in altri negozi. Per i precedenti tutto ok. In questo caso ho segnalato il problema chiedendo una sostituzione, non un rimborso! Hanno risposto che volevano vedere la carta dell'imballaggio con i dati di spedizione. Era ovvio che era già stata cestinata! Non ho mai creduto di dover conservare anche la busta nella quale era stata spedita. Ne ho acquistata un'altra in un altro negozio... Spedizione avvenuta nei tempi prestabiliti.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Działa, tylko przy 720p, szybkość transmisji (8-12 fps), kąt widzenia mały, obiektyw 6-8 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Instrukcja obsługi w języku angielskim i bardzo trudna do zrozumienia. Działa całkiem dobrze, choć kolory nie są zbyt prawdziwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Erich
    CH
    07/06/2021

    Szybka dostawa. Jednak przybył wadliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$31.99
    • US$81.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$33.99
    • US$28.88
    • US$105.09