Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(354)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(354)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Chyba dobrze. Łatwy w konfiguracji, dał jasny i kolorowy widok. Testowałem na mojej ładowarce Blitzwolf. Zalecane, jeśli chcesz super prosty zestaw kamer o mocnym kącie, aby obserwować Twój dom podczas nieobecności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    cannot be view from cloud, as cannot be registered in mobile phone, can only view in wireless LAN from Mobile, Maybe need need to subscribe to cloud services ? Resolution is good No SD card included. The QR code link given is wrong, have to download from Play store. no ONViF protocol

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great camera, this is the second I bought as I was so impressed with the last one. Also can be modified using SD card so you can stream RTSP format to any player like VLC not just the companion V380 app. Packaging was good and arrived in good time

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przyjechała w 7 dni do Włoch. Nawet miejscowy sklep nie dałby rady tak szybko. Kamera jest dokładnie taka, jak opisano. Porady Bangooda i sprzedającego. Zdjęcie jest w ciemności. Z tym światłem widać doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Chegou no prazo certo muito fácil de configurar Ja testei, porém tenho uma crítica que a imagem não sei colorida e sim preto e branco! Não sei se não me atentei na hora da compra e não vi q era preto e branco, fora isso atende minhas necessidades.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Wow, to jest warte swojej ceny! Absolutny, krystalicznie czysty film, a nagranie mowy jest takie jasne. Teraz, aby zamówić inny, ponieważ APP pozwala więcej niż 1 aparat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przyszło za 10 dni, nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Instrukcja obsługi w języku angielskim i bardzo trudna do zrozumienia. Działa całkiem dobrze, choć kolory nie są zbyt prawdziwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$35.90
    • US$29.99
    • US$219.99
    • US$29.99
    • US$89.99