Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Chyba dobrze. Łatwy w konfiguracji, dał jasny i kolorowy widok. Testowałem na mojej ładowarce Blitzwolf. Zalecane, jeśli chcesz super prosty zestaw kamer o mocnym kącie, aby obserwować Twój dom podczas nieobecności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    cannot be view from cloud, as cannot be registered in mobile phone, can only view in wireless LAN from Mobile, Maybe need need to subscribe to cloud services ? Resolution is good No SD card included. The QR code link given is wrong, have to download from Play store. no ONViF protocol

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great camera, this is the second I bought as I was so impressed with the last one. Also can be modified using SD card so you can stream RTSP format to any player like VLC not just the companion V380 app. Packaging was good and arrived in good time

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przyjechała w 7 dni do Włoch. Nawet miejscowy sklep nie dałby rady tak szybko. Kamera jest dokładnie taka, jak opisano. Porady Bangooda i sprzedającego. Zdjęcie jest w ciemności. Z tym światłem widać doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Erich
    CH
    07/06/2021

    Szybka dostawa. Jednak przybył wadliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Przetestuję to dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Wuokey

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ήρθε αυτό που παράγγειλα πολύ καλό!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Świetne urządzenie do zdalnego nadzoru wideo. Działa zgodnie z oczekiwaniami w dobrze oświetlonym środowisku. Jakość wideo i audio są doskonałe w cenie. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Kocham to, działa dobrze i jest bardzo dyskretny, szkoda, że nie działa z yuya, Google home, albo 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 667
    • Ft6 225
    • Ft11 783
    • Ft8 458
    • Ft4 775
    • Ft28 030
    • Ft5 412
    • Ft9 929
    • Ft3 307
    • Ft6 228