Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(646)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(646)
    • 5 Star(569)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Bardzo dobra, tania cena i doskonała jakość, nie znajdziesz lepszego aparatu w tej cenie. Jedynymi wadami jest to, że nie można go kształtować (jak w przypadku OBS), ale jest również świetny do przepływu żywych.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Jednym słowem: bardzo dobrze! W skrócie: - Pakowanie: Biedne, zmiażdżone i prawie wyjęte z pudełka. - Charakterystyka: Zgodnie z tym, co zostało podane w publikacji. - Sposób użycia, zdjęcie: Bardzo dobry ⁇ Przyjechał tu tak szybko. Nie wykorzystano wsparcia klienta. Dołączam zdjęcia i testuję z Win10 Pro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Uważam produkt za bardzo dobrą jakość, chociaż obraz nie jest 4K lub 1080p, jeśli może to 720p, ale jakość jest świetna, polecam go wystarczająco, aby mogli kupić z tego budżetu. Banggood ma dobre oferty, a to jest kupione w czasie burzy cenowej. Mi zajmuje miesiąc, żeby tu dotrzeć. To wszystko, co mogę powiedzieć. Ale zwykle rzeczy, o które proszę o Banggood przychodzą do mnie bardzo szybko. Może tym razem było inaczej. Jeśli chodzi o produkt ten doskonały był w pudełku z bardzo dobrym opakowaniem. I są takie same jak opis zdjęcia. Zalecane do zakupu u tego sprzedającego lub tego przedmiotu. Jestem zadowolony z jakości produktu. Banggood coraz częściej zaskakuje mnie przeciwko AliExpress zwłaszcza w kwestii czasu oczekiwania produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Excelente produto por um preço fantástico. Não necessita de drivers. É só ligar na porta USB. Tem muito boa qualidade de vídeo. O áudio não sendo fabuloso, satisfaz plenamente. A câmara tem ajuste de angulação em todas as direções. O suporte está bem concebido, ajusta-se muito bem ao monitor e permite ser aparafusado ao um tripé. Devido à grande abertura da lente, nota-se o inevitável arredondamento da imagem nas laterais, nos objetos que se encontram mais distantes. Tem uma excelente profundidade de campo, com boa focagem e boa luminosidade. Testei com o Zoom, com o Skype e num software de broadcast. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    The best camera for that money. Good image quality as long as the lighting is sufficient. Good sound if it is on the screen. It does not need drivers, the computer recognizes it immediately. After 3 months of use I did not encounter any problems. The base also has a screw for a tripod, very convenient !!! Η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα. Καλή ποιότητα εικόνας αρκεί να επαρκεί ο φωτισμός. Καλός ήχος αν βρίσκεται πάνω στην οθόνη. Δεν χρειάζεται drivers ο υπολογιστής την αναγνωρίζει αμέσως. Μετά από 3 μήνες χρήσης δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Η βάση έχει και βίδα για τριποδάκι, πολύ βολικό!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • geor
    GR
    23/02/2021

    Kamera jest przyzwoita jak na jego pieniądze, tylko mikrofon z kamery nie jest taki dobry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    /Robi robotę Bardzo ładna kamera DUŻY Dobre szczegóły podpórki Film jest bardzo dobry HD Mikrofon jest bardzo wrażliwy na dźwięk Podoba mi się ta przyszłość: Naprawdę podoba mi się, że kiedy kamera działa do komunikacji światła włączają się i tylko wtedy (gdy używa mikrofonu led się włącza) Jako ITT: Bardzo WAŻNA kamera jest PLUG N Play przy Win 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Για τα χρήματα που έδωσα μια χαρά κάμερα. Μην περιμένετε τέλεια εικόνα αλλά είναι αρκετά ικανοποιητική...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Produto de qualidade e imagem com qualidade aceitável para video chamadas de trabalho ou pessoais. Recomendo a compra ! Entrega em menos de um mes e sem taxas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Niezła chińska kamera USB. Przetestuję funkcję „Ogniskowania twarzy &". Bardzo wygodna instalacja, może być powieszona za pomocą klipsów, lub umieszczona płaska, lub używana z podstawką. Na szczęście podręcznik jest również w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 601
    • Ft21 697
    • Ft3 265
    • Ft7 230
    • Ft22 518
    • Ft14 149
    • Ft6 224
    • Ft20 700
    • Ft8 715
    • Ft11 633
    • Ft27 673
    • Ft28 302
    • Ft32 390
    • Ft20 908
    • Ft24 213
    • Ft24 213
    • Ft6 145
    • Ft6 916