Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(395)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(395)
    • 5 Star(334)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Tania kamera internetowa UVC... Działa w Linuksie: Sprężony: mjpeg : Motion-JPEG : 1920x1080 1280x720 640x360 Surowy: yuyv422 : YUYV 4:2:2:640x360 Sprężony: h264 : H.264:1920x1080 1280x720 640x360 Nie testowałem mikrofonu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    W części estetycznej bardzo ładne, materiały są dobrej jakości, a jakość obrazu jest bardzo dobra dla ceny, która jest warta prawdy jest bardzo dobry zakup bardzo podoba mi się ten aparat, Dźwięk nie jest najlepszy, ale jeśli dobrze zrozumiałe, Wcześniej mamy do czynienia z tanim produktem, ale za cenę ma i zakupy zrobiłem w momencie patrzenia na kamerkę do zakupu to bardzo lubię bardzo kompacido i czas dostawy był doskonały, Wielkie dzięki firmie, która jest odpowiedzialna, przybywam w dobrym stanie do mojego miasta Barranquilla, Kolumbia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Gówniana kamera, pokazuje się jako V380 FHD w oknach. Jakość obrazu tylko nieco lepsza od wbudowanej w kamerce internetowej laptopa, autofocus nie działa, brak jasności/kontrastu. Zabezpiecz pieniądze i zdobądź lepszą kamerę internetową.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Dobráre sáreu kvalitou a dlhým pripojovacím káblom. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów. Dobry aparat z dobrą jakością obrazu i długim kablem łączącym. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Pierwsze wrażenia są całkiem dobre. To świetna kamera, ale z dość przeciętnym mikrofonem. Spróbuję przez ustawienia, żeby zwiększyć głośność, a jeśli to zrobię, wrócę. Za jej pieniądze poniżej 5 w transporcie i bardzo szybki czeski transport gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    je to lacnejšia HD ktorú som dokázal kúpið v Takejto kvalite. Jak je dobrý ale jakfón nie je čistý akoby som hovoril do hrnca. Ale na bežnú čkáciu je dobrá. Praca po zapojení do USB po Čtača Jest to najtańszy aparat HD, jaki mogłem kupić w takiej jakości. Obraz jest dobry, ale mikrofon nie jest jasny, jakbym mówił do garnka. Ale jest to dobre dla normalnej komunikacji. Działa natychmiast po podłączeniu do komputera USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo dobry obraz. Wartość produktu jest całkiem dobra. Ale mikrofon nie jest najlepszy. Jego dźwięk jest „zamknięty" i osiąga jedynie wystarczającą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobra jakość materiałów. Obraz i dźwięk w ramach oczekiwanego. Dobra pomoc dla telepracy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Zajęło to trochę dłużej. Kamera działa zgodnie z opisem, ale ogrzewa się z tyłu. Ale za cenę jest w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Najwyraźniej wygląda dobrze, nie testowałem go jeszcze, ale przyszedł bardzo szybko, z Chin nawet w moim domu (Rio Grande do Sul - Brazylia) przyszedł w 10 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 396
    • Ft4 495
    • Ft2 396
    • Ft9 563
    • Ft2 996
    • Ft3 595
    • Ft13 521
    • Ft4 795
    • Ft6 594
    • Ft7 793