Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5671)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(5671)
    • 5 Star(5334)
    • 4 Star(302)
    • 3 Star(33)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Punkt Jakość i stosunek ceny Dobra jakość Dobra robota - Punkt Potrzebujesz wody wysokociśnieniowej do dobrej pracy Odległość wykrywania jest trochę niska (Całkowicie dobry produkt)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Kupiłem już dom i używam go od czterech miesięcy. To bardzo pomocne, z długą żywotnością baterii od ładowania do ładowania. Ten ze zdjęć, które wrzuciłem, ładuję go co 60 dni, podczas gdy używam go codziennie. Dla ułatwienia, korzystam z banku kapitału Xiaomi bez konieczności wynoszenia go na swoje miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny, DOBRY Oszczędny & wzmacniacz wody. Green Label Worldwide, znacznie ograniczyć niepotrzebne marnotrawstwo wody. Również zmniejszyć zużycie zaworu kranowego (nie jest potrzebny często otwarty/zamknięty zawór). Dołączony zestaw dodatków do prawie wszystkich końcówek kranu. Długi czas do wewnętrznego naładowania baterii USB. Oszczędzaj wodę, chroń Ziemię!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Inteligentny kran przybył szybko, co już jest plusem. Ma dobre wykończenie i działa bardzo dobrze. Oprócz tego, że jest bardzo cenny dla pieniędzy, to nadal pomaga dużo w oszczędzaniu wody.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Ten kran z czujnikiem jest bardzo fajny, z pewnością nie będzie problemów z zainstalowaniem na kranie, ma adaptery, dzięki którym można zainstalować na większości popularnych kranów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały, działa doskonale, żyję w resztek i przepływ wody jest około 4 mtrs, post i szybka wysyłka, plus top produkt z Xiaomi, dziękuję Banggood, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Witam, dotarłem już do oszczędzania wody, przybył szybko i dobrze, wziąłem wszystko, co potrzebne do zmiany w tej chwili, już go umieściłem i działa bardzo dobrze. Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przyszło szybko, paczka była nietknięta. Podoba mi się jakość wykonania. Radzę ci kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Byłem w stanie przetestować produkt przez długi czas nadal przy użyciu go i jestem bardzo zadowolony, że udostępniłem go na moim kanale YouTube i sprzedawca dostarczył mi produkty do ręki w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Działa doskonale, działa bardzo dobrze, działa na małą skalę. Polecam produkt i sprzedającego. W odniesieniu do E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 152
    • Ft6 287
    • Ft5 422
    • Ft8 715
    • Ft5 658
    • Ft4 400
    • Ft8 300
    • Ft5 082
    • Ft4 085
    • Ft6 903
    • Ft2 176
    • Ft25 314
    • Ft2 890
    • Ft16 665
    • Ft3 629
    • Ft3 991
    • Ft8 488
    • Ft3 629