Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(5688)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(5688)
    • 5 Star(5345)
    • 4 Star(306)
    • 3 Star(34)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Kupiłem już dom i używam go od czterech miesięcy. To bardzo pomocne, z długą żywotnością baterii od ładowania do ładowania. Ten ze zdjęć, które wrzuciłem, ładuję go co 60 dni, podczas gdy używam go codziennie. Dla ułatwienia, korzystam z banku kapitału Xiaomi bez konieczności wynoszenia go na swoje miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny, DOBRY Oszczędny & wzmacniacz wody. Green Label Worldwide, znacznie ograniczyć niepotrzebne marnotrawstwo wody. Również zmniejszyć zużycie zaworu kranowego (nie jest potrzebny często otwarty/zamknięty zawór). Dołączony zestaw dodatków do prawie wszystkich końcówek kranu. Długi czas do wewnętrznego naładowania baterii USB. Oszczędzaj wodę, chroń Ziemię!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Teraz mogę przejrzeć ten produkt. Na początku instalacji produkt nie działał nie wiem dlaczego, straciłem nadzieję i zdecydowałem się go tak przynajmniej przefiltrować wodę otwierając go ręcznie.Po kilku miesiącach i zacząłem pracować sam innego dnia, bardzo zaskoczony. Muszę powiedzieć, że teraz, gdy już zaczął działać czujnik i czuły i niezawodny naprawdę bardzo dobry przedmiot. Jeśli od razu ci się to uda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Ten kran z czujnikiem jest bardzo fajny, z pewnością nie będzie problemów z zainstalowaniem na kranie, ma adaptery, dzięki którym można zainstalować na większości popularnych kranów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały, działa doskonale, żyję w resztek i przepływ wody jest około 4 mtrs, post i szybka wysyłka, plus top produkt z Xiaomi, dziękuję Banggood, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Witam, dotarłem już do oszczędzania wody, przybył szybko i dobrze, wziąłem wszystko, co potrzebne do zmiany w tej chwili, już go umieściłem i działa bardzo dobrze. Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Byłem w stanie przetestować produkt przez długi czas nadal przy użyciu go i jestem bardzo zadowolony, że udostępniłem go na moim kanale YouTube i sprzedawca dostarczył mi produkty do ręki w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Działa doskonale, działa bardzo dobrze, działa na małą skalę. Polecam produkt i sprzedającego. W odniesieniu do E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Dobra, ten jest zepsuty. Zdarza się. Jestem pewien, że dostanę pełen zwrot pieniędzy od BG. To mój drugi kran indukcyjny. Zamówiłem ponownie, bo to świetne urządzenie, które działa idealnie. Używam go od pięciu miesięcy. Nadal działa przy pierwszym ładowaniu. Działa bez zarzutu. Chociaż miałem pecha z drugim zakupem, mimo to ten przedmiot jest zdecydowanie polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobre rozwiązanie, aby pozostawić użycie kranu bardziej higieniczne. Tymczasem zwiększa odporność na ujściu wody. To zmniejsza przepływ, dla kranów niskiego ciśnienia jest wadą, ponieważ będzie bardzo słaby. Może być lepiej zapakowane, lepiej chronione, pudełko przybyło ugniatane. W każdym razie, to nie uszkodziło produktu. Podwózka była szybka (około 20 dni).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 548
    • Ft6 967
    • Ft5 723
    • Ft9 198
    • Ft7 963
    • Ft4 644
    • Ft8 760
    • Ft5 364
    • Ft5 162
    • Ft7 286
    • Ft16 593
    • Ft26 717
    • Ft2 984
    • Ft23 232
    • Ft23 766
    • Ft3 050
    • Ft3 316
    • Ft3 648