Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(264)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(264)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2020

    Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής από Xiaomi... Πολύ καλός ήχος για την τιμή ,!!και μπάσα μέτρια..Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη remote control..μικρή παράλειψη ότι δεν έχει ευρωπαϊκό ανταπτορα....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Received today. It's better than I expected. The sound is very clear and the bass is OK, not heavy but more than enough in an apartment :) i'm very satisfied and highly recommend it. plus it does not speak like other Bluetooth speakers. delivery tooks 5 days as promised. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Kb. két hét alatt megjött a cucc. Két gondom volt vele, feketét rendeltem, fehér jött, EU- s dugóval kértem,US dugóval jött. Hangja egyébként szuper , telt basszus, erős közép hangok jönnek, nincs "doboz hang".Távirányító nagyon hiányzik. Bluetooth tévével kapcsolódik, de kicsit késik a hangja, zavaró. Végül optikai kábellel használom, avval jól működik. Ennyi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Pojawił się tylko z aktualnym adapterem nie dla Europy UE, podręcznik tylko w języku chińskim mandaryńskim, rozmiar i dobra prezentacja została do przetestowania, ponieważ nie mam elektrycznego adaptera prądu. 15 dni od zakupu w CZ Republika Czeska do PT Portugalia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Dźwięk jest prawidłowy, połączenia są liczne, wykończenie jest dobre, ale nie jestem entuzjastyczny wobec tego soundbara. Brak adaptera dla europejskich wtyczek i podręcznik tylko w języku chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Wygląda pięknie! Zajęło około tydzień, aby dotrzeć do Wielkiej Brytanii z Hiszpanii. Dołączona jest z chińską wtyczką i bez adaptera (więc upewnij się, że masz już adapter!), kablem SPDIF oraz śrubami i wtyczkami do montażu na ścianie. Pasek dźwiękowy wygląda pięknie i jest dość ciężki. Połączenie Bluetooth z moim telewizorem Mi było takie proste - w Android TV, przejdź do dodania nowego obwodu Bluetooth. Naciśnij Bluetooth na pasku dźwiękowym. To wszystko, co musisz zrobić, to natychmiast się para! Jakość dźwięku jest dobra, z bardzo wyraźnym dźwiękiem i dobrym basem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo szybka dostawa i paczka była w świetnym stanie. Dźwięk jest bardzo dobry, ale z Bluetooth jest duże opóźnienie. Musiałem kupić kabel optyczny i rozwiązać problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Soundbar ma pełny bas i świetny dźwięk. Czy to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Szybka dostawa, nieuszkodzona, ładny wygląd. Jedyny minus, że nie włączyli wtyczki UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Ten soundbar Xiaomi jest bardzo dobry za bardzo dobrą cenę. Jestem absolutnie zadowolony. Zalecane. Dzięki Banggoodowi. - Dostarczone z CN bez żadnych uszkodzeń!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40,692
    • Ft37,303
    • Ft21,202
    • Ft11,966
    • Ft6,836
    • Ft15,230
    • Ft10,598
    • Ft30,775
    • Ft17,780
    • Ft18,650
    • Ft21,759
    • Ft11,966
    • Ft10,598
    • Ft10,598
    • Ft58,136
    • Ft11,966
    • Ft108,745
    • Ft4,971