Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    WOW WooW WooW Co mogę powiedzieć Xiaomi zatrzymaj się Jakość mega, komfort mega, wygląd, styl mega wszystko w jednym meeeega. Aplikacja obsługuje bardzo wiele ustawień nie tak wiele jak Mi Band 6, ale to robi. Pasek czuje się bardzo dobrze, a wyświetlacz jest idealny dla oczu. 12 na 10 gwiazdek dziękuję Xiaomi dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Znakomity produkt! polecam! Kupiony przez mojego brata, który powiedział, że dostawa będzie dość szybka i było, w aplikacji tava, że przyjedzie w ciągu 60 dni, ale to było 15 dni w prawo, zakupione 16/03 przybyło dzisiaj 31/03 Bransoletka z bardzo odpornego materiału, łatwa w obsłudze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Przybyli wczoraj po dziwacznym błędzie poczty Jak tylko otrzymałem zamówienie otworzyłem i przetestowałem funkcje, co mi się bardzo podobało. Zegarek jest bardzo przydatny na co dzień dla tych, którzy nie trzymają się blisko telefonu komórkowego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Przyjechali dobrze zapakowani i wcześniej niż planowaliśmy. Bezpośredni zegarek bardzo łatwo zainstalowany i gotowy do użycia. Piękny design zegarka, opaska jest miękka i nie tnie, a także bardzo lekka w noszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Przybył z dużym wyprzedzeniem, bardzo dobrze zapakowany i działa dobrze. Nie sprawdziłem, jak długo działa bateria, ale cieszę się nią. Nie byłem opodatkowany! Pochodzę z Rafy. Przyszło zapieczętowane i załadowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Xiaomi wear app çok karışik ve anlaması ayarlanması zor. Mi fit app daha iyi ve kolay ayarlanabiliyordu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Zegar nadeszły w 22 dni . (Mieszkam na obszarze lasu Minas Gerais). Bardzo dobrze zapakowane. Łatwo było sparować z aplikacją. Używałem cały dzień i było świetnie! Poleciłbym ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Otimo (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    excellent package!!!! very good and fast shipping to Greece due to covid period!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Doskonały produkt, bardzo niezawodny uszczelniacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$23.99
    • US$111.99
    • US$52.79
    • US$29.59
    • US$36.79
    • US$29.99
    • US$517.50