Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2542)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2542)
    • 5 Star(2479)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    To najlepszy telefon komórkowy kupiłem za 199 dolarów, Xiaomi moją ulubioną markę i Banggood mój ulubiony sklep polecam je obu. Jak dotąd komórka jest bardzo płynna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Super urządzenie, bez słów ✌ 😁 =SYM=i tutaj w Banggood znacznie taniej niż w magazynie wysyłkowym 😎👌!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Xiaomi 9 pro stało się niedostępne po moim zamówieniu i 4 miesiące później i po wielu rozmowach z Banggood Team został zastąpiony przez Poco x3 pro! Prawie 32 dni w tranzycie z Chin do Grecji! Mam szybką ładowarkę i futerał na telefon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Paczka przyszła dawno temu. Sprzedawca mi go nie przysłał, więc zamówiłem go na nazwisko brata w wielkim mieście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Od czasu płatności telefon dotarł 23 dnia. Kurier zadzwonił do mnie i załatwił, żebym dostarczył przesyłkę. Byłem zadowolony ze wszystkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Dobry telefon, jak na razie nie było problemu, i jest tak jak myślałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Wspanialy zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Dotarł na czas teraz nadszedł czas, aby przetestować sprzęt i zobaczyć, co nie ma wad, wszelkie dodatkowe informacje umieścić go w publikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dotarł na czas teraz nadszedł czas, aby przetestować sprzęt i zobaczyć, co nie ma wad, wszelkie dodatkowe informacje umieścić go w publikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$189.99
    • US$199.00
    • US$124.00
    • US$139.00
    • US$139.00
    • US$149.99
    • US$229.99
    • US$184.00
    • US$204.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$579.00
    • US$319.99
    • US$219.00
    • US$245.99
    • US$11.49