Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2522)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2522)
    • 5 Star(2459)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Montaż produktu jest bardzo dobrej jakości, oprogramowanie jest bardzo szybkie. Alarm działa nawet jeśli telefon jest wyłączony. Urządzenie się włącza. Niestety, zintegrowany rejestrator połączeń nie działa. Próbowałem wielu aplikacji, ale nie działa z żadną z nich. Wyrównywacza brakuje podczas słuchania muzyki. Nie rozpoznaje długich zaakcentowanych liter w tytułach piosenek. Jest wiele niepotrzebnych ustawień. Czas pracy jest bardzo długi, zdjęcia i filmy są piękne, jakość dźwięku nagrania jest dobra. Jego rozmiar jest zbyt długi, szerokość jest mała, nie ma słuchawek dousznych. Podsumowując, bardzo niezawodny i dobrej jakości telefon komórkowy. Warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Oryginalny Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 6 GB RAM 128 GB Rom. Dobry ekran IPS i kamera 64MP. Zdecydowanie jeden z najlepszych smartfonów w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Recebi dentro do prazo, bem no limite, mas acredito que devido as festas de fim de ano chinês. Infelizmente, pela primeira vez, fui taxado, mas chegou tudo ok. 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Kupiłem dnia 28/01/21 i otrzymałem dnia 02/03/21. Był bardzo dobrze zapakowany, z czapką i filmem. Mimo że był opodatkowany przez cła, gospodarka była duża, gdyby kupowała w Brazylii. Zaskoczyła mnie jakość telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ogólnie jest świetny i działa płynnie. Aparat jest ładny plus pakiet zawiera silikonową obudowę, co jest świetnym posunięciem ze strony Xiaomi. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Nagyon szuper telefon. Nagyon jó kamera. Jól látható kijelző. Akkumulátor 2nap. Oldalsó ujjlenyomat. NFC. EU adapter, USB - C töltés. Gyors töltés nagyon jó.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Znakomity produkt jakości Bezpieczny & Wiarygodność zakupu Chociaż zostałem oznaczony przez władze, termin był bardzo szybki... Super Indiański 👍👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    To najlepszy telefon komórkowy kupiłem za 199 dolarów, Xiaomi moją ulubioną markę i Banggood mój ulubiony sklep polecam je obu. Jak dotąd komórka jest bardzo płynna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Komórkowy top też, bez wątpienia wart każdego centa. Szybkość, pamięć RAM i przestrzeń są zdecydowanie bardzo dobre. Podsumowanie: Koszt idealny x korzyść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Niesamowity produkt, super szybka dostawa, urządzenie pochodzi z australijskiego adaptera, ponieważ jestem w Australii, naprawdę kocha ten telefon, zamówiony na 31 stycznia, otrzymany 15 lutego, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$109.99
    • US$359.00
    • US$109.99
    • US$59.99