Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2481)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2481)
    • 5 Star(2418)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Smartfon wywołuje najbardziej pozytywne emocje, wygląda szczególnie pięknie w szarości, odcienie niebieskiego. Jakość samego telefonu jest przede wszystkim pochwała, moc wystarczy do surfowania oczu w Internecie, grach, itp. Ekran, dźwięk, komunikacja, autonomia - wszystko na wysokości, i znowu Xiaomi ma bestseller!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Produkt dotarł w prawo, laktowany, chroniony, dobrze zapakowany, osłona ochronna, mniej folii, zamówienie zostało wykonane w dniu 27/11/20 i dostarczone w dniu 29/12/20, Jest 32 dni do ES(Brazylia), i ku mojemu zaskoczeniu i radości produkt nie był opodatkowany, Komórka i świetne, bateria i bardzo dobre msm, aparat też, bardzo mi się podobał, mój pierwszy zakup q robię na tej stronie 👏👏👏

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dzień dobry, sir. Po otrzymaniu urządzenia z prawie 3 miesięcznym opóźnieniem, umieszczam tutaj. Aparaty dotarły idealne i bardzo dobrze zapakowane. Skarżą się tylko na opóźnienie w urzędzie celnym, które zatrzymało moją aparaturę na prawie 2 miesiące. Też byłem opodatkowany 400-kilku-cośtam, ale nie pamiętam dokładnej kwoty. Pierwotny termin na odebranie urządzenia minął 30 sierpnia 2020 roku, a ja poszedłem na przyjęcie 1 października 2020 roku. Zakup odbył się w dniu 22 czerwca 2020 r. 30 czerwca, który został wysłany do Hiszpanii, a drugi został tam przyjęty. Rodzaj frachtu był: Brazylia Direct Mail, który jest jednym z najlepszych dla najszybszej wysyłki. Ale wracając do urządzenia, to świetne urządzenie, bardzo szybkie, wspaniałe płótno, świetna konstrukcja. Kupiłam biały kolor Lodowca. Nie żałuję zakupu, ale tak długo go nie było, że zrezygnowałem z czekania tak długo, kupiłem kolejny i nigdy nie użyłem tego tutaj. Więc polecam kupowanie przez Banggod i można kupować bez strachu, super niezawodne. Zalecam tylko cierpliwość, ponieważ w niektórych przypadkach, jak w moim, potrzeba czasu i istnieje ryzyko, że zostanie obciążona podatkiem. Dzień dobry, sir.

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Montaż produktu jest bardzo dobrej jakości, oprogramowanie jest bardzo szybkie. Alarm działa nawet jeśli telefon jest wyłączony. Urządzenie się włącza. Niestety, zintegrowany rejestrator połączeń nie działa. Próbowałem wielu aplikacji, ale nie działa z żadną z nich. Wyrównywacza brakuje podczas słuchania muzyki. Nie rozpoznaje długich zaakcentowanych liter w tytułach piosenek. Jest wiele niepotrzebnych ustawień. Czas pracy jest bardzo długi, zdjęcia i filmy są piękne, jakość dźwięku nagrania jest dobra. Jego rozmiar jest zbyt długi, szerokość jest mała, nie ma słuchawek dousznych. Podsumowując, bardzo niezawodny i dobrej jakości telefon komórkowy. Warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Komórka przybyła zgodnie z zamówieniem, polecam sklep, zajęło to tylko chwilę, aby wysłać, ponieważ kupiłem go 11/11 i został opublikowany dopiero 25/11, ponieważ post był około miesiąc do daty odbioru, Obciążono mnie podatkiem 300 R$, mimo że to i tak było lepsze niż kupowanie tutaj w Brazylii, ale w porządku, wciąż testuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Przyjaciele z Ameryki Łacińskiej, szukaj naszej grupy pomocowej w FB jak Banggood LATINOAMERICA - Zakupy, wątpliwości, zapytania, wyszukiwanie i wiele innych... Spójrz na pierwsze zdjęcie i zobacz jak wygląda nasza grupa. Z naszego doświadczenia będziemy w stanie wspierać wszystkich dla Banggood, przy okazji zespół dotarł do mnie dobrze i wszystko zgodnie, zapytałem 2 małe m3 i rn9pro oba 128 GB.. Obaj przychodzą ze swoją poduszką powietrzną i z adapterami, tak trzymać banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Mój nowy Xiaomi Redmi Note 9 Pro Naprawdę piękny na wszystkich stronach. Zastąpi mojego 2 letniego Redmi Note 5. Z nadal pracuje ok nie odtrąca IT ale IT będzie działać w domu jako wsparcie. Zamawiam Instalair Grey z niebieskim wyglądem dla mnie. Ok, on będzie siedział w osłonie ochronnej, a ja lubię niebieski... ale.. Kopiowanie wszystkiego od mojej notatki 5 do 9 było naprawdę przepiękne, moje gratulacje dla twórców oprogramowania..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo zadowolony! Telefon jest kompatybilny z Bell, wszystko co musimy zrobić to włożyć kartę SIM, nie trzeba grać z ustawieniami sieci. Vien z adapterem umożliwiającym korzystanie z ładowarki (europejska wtyczka). Przejrzysty futerał ochronny jest również wliczony, ale tylko chroni tył urządzenia, wolałem zamówić lepszą jakość, jak również szkło ochronne na ekran. Do tej pory używałem Samsung Note 9 i szczerze mówiąc ten produkt XIAOMI jest więcej niż wystarczający za ułamek ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Po długim oczekiwaniu 58 dni przybyło, doskonały aparat, satysfakcja gwarantowana, bangood ma być gratulowane, że pozostaje tak super wskazane i że skróci czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Oryginalny Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 6 GB RAM 128 GB Rom. Dobry ekran IPS i kamera 64MP. Zdecydowanie jeden z najlepszych smartfonów w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 994
    • Ft62 272
    • Ft49 161
    • Ft36 051
    • Ft36 051
    • Ft39 328
    • Ft108 159
    • Ft45 884
    • Ft13 107
    • Ft68 827
    • Ft41 950
    • Ft45 884
    • Ft75 382
    • Ft75 382
    • Ft101 603
    • Ft108 159
    • Ft130 778
    • Ft16 385