Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2643)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2643)
    • 5 Star(2567)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Było 9-dniowe opóźnienie lotu. Kiedy przybył do mojego kraju, celnicy zatrzymali go i otworzyli paczkę do kontroli. W końcu nie zabrali go na adres, który wpisałem i musiałem odebrać go z poczty w moim mieście. Zajęło mi to 33 dni od momentu wydania paczki, aż wpadło w moje ręce. Pomimo tego, produkt przybył w dobrym stanie i ze wszystkimi jego akcesoriami. Właśnie to testuję.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Komórka jest w świetnym stanie! Produkt był bardzo dobrze zapakowany! Bardzo przyzwoity telefon za pieniądze, które płacę. Mam wersję 4g 128gb eu z NFC, North Grey! Pakiet zawiera jedną ładowarkę jeden kabel USb typuc, plastikowy backcase i Pionek i telefon oczywiście!! Nie podoba mi się tylko to, że nie ma słuchawek w paczce. Ale wszystko inne jest idealne! Dzięki!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Produkt zgodny ze specyfikacją reklamy, szczelny, super chroniony, dobrze zapakowany, zawierający dodatkową wtyczkę, osłonę ochronną i nałożony folię ochronną. Zamówienie zrealizowane w dniu 04/10 i dostarczone w dniu 26/11/2020 r., łącznie 53 dni od daty dostawy do Bahia (Brazylia). Zostałem opłacony, a produkt został wydany tego samego dnia, co potwierdzenie zapłaty. Produkt został zatrzymany na poczcie w moim mieście, konieczne było zarejestrowanie skargi w Brazylijskiej poczcie z prośbą o dostarczenie produktu. Mam nadzieję, że Banggood szuka wydajniejszego operatora logistycznego. Z pewnością dokonam nowych zakupów w Banggood.

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Przybył w idealnym stanie, miał opóźnienie w dostawie, ale to wina brazylijskiej poczty, tak czy inaczej jest to świetna komórka i bardzo piękna, o ogromnej elegancji, procesor spełnia wymagania, pamięć wewnętrzna Tbm, Z pewnością pośrednik, który nazywa to mobilnym 🖤♥️

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Zakupiony 20.07.2020, przybył 09.09.2020, powód, oprócz strajku poczty tutaj w Brazylii, zostałem obciążony przez RFB, w nieco ponad 400 dolarów, galera, W tym czasie pandamii, sprawdź i policz, czy to jest tego warte, czy nie, chłopaki nie pozwalają nic przejść Jedynym zastrzeżeniem jest to, że tutaj przez aplikację Bangood, namierzanie nie zaktualizowano, kiedy byłem opodatkowany, musiałem codziennie przeglądać stronę pocztową, tylko po płatności, które kontynuowały zmianę normalnie przez aplikację To też uważaj! Teraz na urządzenie, przybył w doskonałe, że ochrona, bardzo dobre opakowanie, może mieć szczęście, ale byłem również zaszczycona z ładowarką podróżną, oprócz oryginalnej ładowarki, mobilne i piękne, ma świetny żywotność baterii, ładne zdjęcia, polecam używać osłon, Ponieważ bez tego, ślady palców na urządzeniu często pozostawiają brzydki wygląd, wybrałem 4gb wersji ram i 128 przechowywania, jak na razie wszystko piękne, tylko dzięki sprzedawcy i Bangood Od kogo kupisz, tylko wzmocnić, dodać średnio wartość urządzenia kolejne 60% od przedmiotu, jeśli jest opodatkowane

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    1. Stosunkowo duże. Potrzebuję dwóch rąk do surfowania po sieci, ale z drugiej strony duży ekran wyświetla mnóstwo rzeczy. W tym samym czasie wydaje się mniej cięższy niż iPhone XR. 2. Szybkość. Bardzo szybko, nie potrzeba więcej mocy. 3. - Dobrze. Nie narzekam, chociaż zdjęcia zrobione w ruchu mogą się trochę rozmyć. 4. Poród był szybki - 2-3 tygodnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Porwany dla mojego ojca na kilka dni. Ogólnie jest to dobre i tanie, za cenę nie można prosić o lepsze. Skarżył się, że klucze są trochę za małe na jego barwniki. Rzeczą do poprawy będzie okładka, która jest w cenie telefonu, w rzeczywistości gorąco polecam kupić dobre osobno, aby naprawdę chronić telefon, oprócz ekranu ochraniacza. Na razie polecam, mam nadzieję, że potrwa trochę czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Doskonałe urządzenie, zgodnie z zapowiedzią, przybyło dokładnie w podanym terminie. Cellularzão, wybraliśmy XIAOMI jako naszą technologię komórkową, za technologię, jakość i uczciwą cenę. Redmi Note od 4 do 3 lat pracuje bez zarzutu. Kupię kolejne dwa i mam nadzieję, że dostanę zniżkę. Zdjęcia z przybycia urządzenia w dniu 21/10/2020

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Telefon przerósł moje oczekiwania, szczególnie zadowolony z żywotności baterii, 3 dni ze średnim obciążeniem. Komórka ma przyzwoity ekran, jest żwawy w korku bez czekania. Ale ma plastikową tylną pokrywę, plastik na pewno szybko się zarysuje, polecam niektóre przypadki zgodnie z załączonym zdjęciem. Więc wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Top produkt, niestety nasza krajowa usługa dostawy (BR) jest śmieciowa, wymaga czasu i zbierać podatki, ale Banggood pomógł cały proces, warto kupić, top urządzenia, i zapłacić ubezpieczenie. Super! Top produkt, banggood wsparcie cały czas. Kupię więcej!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 692
    • Ft79 201
    • Ft4 566
    • Ft39 599
    • Ft45 692
    • Ft33 506
    • Ft29 242
    • Ft152 011
    • Ft73 109
    • Ft51 784
    • Ft65 493
    • Ft206 845
    • Ft273 864
    • Ft145 919
    • Ft38 990
    • Ft33 506
    • Ft38 381
    • Ft12 182