Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2826)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2826)
    • 5 Star(2744)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    przybył bardzo dobry telefon w dobrym stanie bez dmuchania i skórki terminal jest bardzo dobrej jakości przynosi jego ładowarka 20 W, 1 kabel usb typ c, 1 osłona ochronna silikonu jest już wliczone wygaszacz ekranu, aby uniknąć zest czuję się bardzo zadowolony z tego, co otrzymałem poleca

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Było 9-dniowe opóźnienie lotu. Kiedy przybył do mojego kraju, celnicy zatrzymali go i otworzyli paczkę do kontroli. W końcu nie zabrali go na adres, który wpisałem i musiałem odebrać go z poczty w moim mieście. Zajęło mi to 33 dni od momentu wydania paczki, aż wpadło w moje ręce. Pomimo tego, produkt przybył w dobrym stanie i ze wszystkimi jego akcesoriami. Właśnie to testuję.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Szybka wysyłka, dostawa zaplanowana między 2 a 4 sierpnia, otrzymana 2 sierpnia! Smartfon dobrze zabezpieczony, pięciocentówka! Smartphone jest ze wszystkimi akcesoriami, w tym osłoną ochronną, bez słuchawek w pudełku, ale nie poważne. Wspaniały smartfon, moja 10-letnia córka jest bardziej niż zachwycona, wspaniały prezent urodzinowy. DZIĘKUJĘ!! I polecam ten zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Porwany dla mojego ojca na kilka dni. Ogólnie jest to dobre i tanie, za cenę nie można prosić o lepsze. Skarżył się, że klucze są trochę za małe na jego barwniki. Rzeczą do poprawy będzie okładka, która jest w cenie telefonu, w rzeczywistości gorąco polecam kupić dobre osobno, aby naprawdę chronić telefon, oprócz ekranu ochraniacza. Na razie polecam, mam nadzieję, że potrwa trochę czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    A entrega foi super rápida, 28 dias corridos do dia do pedido até o dia da entrega aqui em Natal-RN. O celular vem super bem embalado, com um pacote "bolha", que evita que ele sofra pancadas. acompanha uma capinha, carregador (cabeça e cabo) e um adaptador para viagem de brinde. Eu paguei R$ 280,00 de tarifa alfandegária e com o seguro da Bangood o celular saiu por volta dos R$1000,00. Aconselho a quem for comprar, que já peça uma película de vidro, pois não é tão fácil encontrar para esse modelo por aqui. (pelo menos não na minha cidade. Só tive 24 com o celular, mas até agora ele me parece muito bom. A câmera consegue focar em coisas bem próximas. Eles tem várias opções, tradicionais da Xiaomi, que facilitam muito o dia a dia. (Desculpem a qualidade das fotos KKK foi exatamente por isso que eu comprei o Redmi Note 9)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    📦 Należy pamiętać, że przy składaniu zamówienia międzynarodowego cierpliwość jest ważna, ponieważ jest to zazwyczaj miesiąc oczekiwania. Zaufanie jest kluczowe w zakupie i dlatego #BANGGOOOD powinien zoptymalizować przekaz z powrotem swoich klientów, więc więcej osób korzysta z tego nośnika do dokonywania zakupów i częściej. Zawsze pamiętaj, aby być aktywnym w swoich komentarzach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Oryginalny smartfon Xiaomi Redmi Note 9. 4 GB RAM 128 GB Rom. Silnik Helio G85. NFC, dobry ekran IPS i kamera 48MP. Zdecydowanie jeden z najlepszych smartfonów w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wysyłka była szybka... Produkt jest jak opis i wszystko działa poprawnie .. Przybył dobrze chroniony w torbie powietrznej i upominek wysłać 3 do 2 adapter.. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Zamówienie przybyło w 22 dni, przeszło przez celników i zostało otwarte przez SUNAT, dziś 06.08.2021 15.00 poszedłem go odebrać, wszystko przybyło dobrze, polecam dostawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Komórka dotarła w dobrym stanie, z opakowaniem otwartym na celników, ale oryginalne pudełko nietknięte i zapieczętowane. Polecam ten produkt. Dotarcie do Peru zajmuje mi około 25 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$159.99
    • US$129.99
    • US$154.00
    • US$559.00
    • US$89.99
    • US$109.00
    • US$389.00
    • US$199.00
    • US$419.00
    • US$204.00
    • US$329.99
    • US$579.00
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$204.99
    • US$219.00
    • US$105.99