Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(994)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(994)
    • 5 Star(956)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2020

    Dostarczenie w terminie, dużym problemem była stawka celna 372 real, a opóźnienie w brazylijskiej biurokracji dostawy opóźnione 5 dni całkowitego oczekiwania, płatność 15/06, wycofanie na poczcie 31/07/07, Nawet płacąc opłatę dostawy i frachtową R$ 150 Real, wszystkie kompletne elementy jak wskazane, polecam, ale muszą być cierpliwi.

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Lubiłem usługi, zawsze byłem informowany o mojej dostawie, zajęło dokładnie 25 dni, aby dotrzeć do miasta Ica Peru od dnia, w którym wysłali mi telefon komórkowy, telefon jest doskonały i bardzo szybki i z dobrym procesorem, Zostałem zaktualizowany do MIUI 12.0.3, w 👍

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Spedizione veloce circa 25 giorni dall'ordine, smartphone xiaomi dalle prestazioni soddisfacenti, lo consiglio a chi vuole un buon telefono senza spendere troppo. Il comparto foto è molto buono, fa delle foto di ottima qualità, anche la fotocamera per i selfie è ok!! Versione globale, impostando la lingua Italiana nel menu non è presente nessuna parola in inglese. Soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobry telefon. Szybka dostawa. Znakomita obsługa klienta. Telefon nie jest jednak dostarczany z podsłuchem. Cena zakupu (w tym dostawa): 162 € Data zakupu: 13/11/20 Data otrzymania: 20/11/20

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Natychmiastowy odbiór danych, 14 dni w Grecji. Bardzo dobry telefon na 114 euro. Razem z kominkiem i silikonową futerałem ochronnym. Zdecydowanie sugeruję.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Pierwszy raz kupiłem coś od Banggod. Wszystko było świetne od ceny do tego, jak szybko paczka została dostarczona (17 dni) w mojej części świata, w Europie Wschodniej. Telefon jest w doskonałej formie. Wykryto mój region i język z pudełka, podłączone do routera bez żadnego problemu. Nie ma żadnych błędów. Synchronizacja konta za pośrednictwem usług Google była normalna. Dodano do najnowszej wersji miui. Telefon był naładowany na ponad 50%, prawdopodobnie był w pełni naładowany, gdy opuścił Chiny 2 tygodnie temu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia. To bardzo dobre dla pieniędzy, które dałem. Jeszcze raz dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Kupiłem komórkę jako prezent dla żony. Redmi Note 9 jest niedrogim telefonem. Ma taki sam wzór jak wersja Pro i większość tych samych specyfikacji i kosztuje poniżej 150 euro.Telefon, który kupił Ι, posiada 3 GB RAM i 64 GB pamięci (Midnight Grey).Wyświetlenie LCD IPS to FHD (Rezolucja 1080 x 2340 px).Aparat 48 Mpx (czujnik Samsunga), jest bardzo dobry i akumulator 5 020 mAh.CPU to MTK Helio G85, który jest wystarczająco szybki.Dołączono go z najnowszym oprogramowaniem MIUI Xiaomi. 11 i natychmiast zaktualizowany do MIUI 12.Oprogramowanie działa płynnie.Ogólnie to świetny telefon budżetowy z dużą wydajnością za pieniądze, które kosztują. Przybyła do Grecji w dobrze chronionym pakiecie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Doskonała cena zapłacone 800 z wysyłką i wszystko i nie był opodatkowany, bardzo zadowolony z zakupu, nie pierwszy raz kupić tutaj i nie będzie to ostatni

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Bardzo szybko dotarł. Nie sądzę, by to miało nawet 20 dni. Dobrze spakowane. Będzie to dostawać do członka rodziny. Dziękuję Banggood. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,625
    • Ft32,700
    • Ft49,052
    • Ft83,298
    • Ft33,934
    • Ft32,700
    • Ft72,499
    • Ft58,616
    • Ft36,094
    • Ft15,118
    • Ft175,857
    • Ft140,683
    • Ft271,190
    • Ft54,297
    • Ft37,328
    • Ft84,840
    • Ft40,105
    • Ft3,940