Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3099)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3099)
    • 5 Star(3024)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    EU Priority Line shipping is very exact, that's why I use it. You can believe to the estimated time (for ex. 20 working days ), in most cases the shipping to the nearest logistic's center is very fast. In my case (the order of 2021.03.26 the delivering to the logistic's center of my town was 2021.04.20) . Local postal delay (SMS on 2001.04.27) during this coivid times , I think, is acceptable. As for a phone itself, I'm not a fan of MUI and prefere the pure Android indstead. Hope, I will like it, Anyway ,the the phone itself seems to meet everything, that I need. As for packaging, it would be a little bit more safe. Of course, the factory boxing is safe, no doubts, but the postal delivering aim, I think, is not to test this. On photo, You can see minor box damage. I had claims to Banggood because of it's marketing policy, but in the case of made order they are extreemly correct.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Banggood to dobry wybór. Oferuje dobre pozycje w konkurencyjnych cenach. Ten element był dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Przyszło do mnie trochę później niż planowano, ale najważniejsze jest to, czego chciałem i że wszystko było dobre. Poprawa czasu przetwarzania, szybsza wysyłka i krótszy czas dostawy. Poza tym jest wyśmienite. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Zrobiłem dzień zakupu 22/12/2020 Dostałam 21/01/2021 Uważam miesiąc na dostawę za normalny czas. Pojazd dobrze zapakowany i chroniony, polecam produkt i sprzedającego. Zostałem opłacony, zapłaciłem rachunek tego samego dnia za mój dział importowy na stronie internetowej poczty. Wskaźnik wynosił 274 Reals. Oczywiście wolałbym uiścić tę opłatę, ale gdy już „posortuję" w urzędzie celnym, uważam, że kwota 274 jest niska i realna. Jeśli chodzi o sam telefon komórkowy, to bardzo mi miło przyjść z silikonową okładką, ale mogli wysłać film.... Jest to piękne (niebieskie) urządzenie, reagujący dotyk, jakość ładowarki, dobry procesor, sprawne rozpoznawanie cyfrowe i aparat bardzo dobre dla wartości telefonu komórkowego. Korzystam z okazji, by powiedzieć, że został wysłany adapter wraz z telefonem komórkowym, ale nie jest to konieczne do naszego użytku w Brazylii, ponieważ naładowany xiaomi jest już dostępny w formacie zgodnym z brazylijskim. Mam nadzieję, że pomogłem, dobre zakupy, wszyscy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Po prostu niesamowite urządzenie, jestem używać dużo i polubić jeszcze bardziej, niezwykle MIŁO, przybył bardzo szybko do 22 dni (przydatne) i w sumie około 35 dni, Co najlepsze, nie byłem opodatkowany (pierwszy raz q import komórki) zanim ktoś zapyta sprzedającego podał cenę 85 dolarów na mój produkt, nie zamówił w każdej chwili tylko kupił i czekał na przyjazd. Ogólnie podsumowanie, cieszył się dużo i polecam zakup, niesamowite urządzenie.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Władze i personel techniczny i administracyjny firmy Bang Good: Piszę do Państwa, aby wyrazić serdeczne pozdrowienia i jednocześnie poinformować, że otrzymałem zamówienie w doskonałym stanie i z cechami, które sobie wyobrażałem. Ponadto, powaga i szybkość, z jaką pracujesz, zaskoczyły mnie. Nie miałem problemu i wyrażam zaufanie do was wszystkich, dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    To wartość dla pieniędzy. Świetny telefon do zwykłego użytku. Wykonuje swoją pracę. Kamera jest bardzo dobra. Jest nie do pobicia jak na cenę. Bateria ma bardzo długie życie.Nie ma wielu niepotrzebnych aplikacji i ma dobrą jakość budowy i stabilny system!Jestem z tego zadowolony. Szybka dostawa, wszystko w porządku. Telefon jest świetny. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Doskonałe urządzenie. Wydajność w grach znacznie lepsza od normalnej Note 8 i kilku innych w ich przedziale cenowym. Doskonały odbiór sygnału w wewnętrznych obszarach ośrodków miejskich dzięki paśmie 700 MHz (B28), ale tylko w tej wersji, europejskiej, która ma ten pasmo. Płynność systemu znacznie powyżej średniej. Wytrzymuje bardzo ciężkie gry przez długi czas, zanim zmniejsza wydajność z powodu ogrzewania, ale to ograniczenie jest normalne i zrozumiałe w gorącym, tropikalnym kraju, takim jak Brazylia. Kamera musiała być lepsza niż Note 8, ale nie jest. Plus, świetny aparat, dam ci 4,9 🌟.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zamówiłam telefon 17.10.2020, wysłany 19.10.2020 r. linią priorytetową UE (bardzo dobrze zapakowany), dostarczony w dniu 03.11.2020 przez GLS na moim progu, żaden inny podatek. Telefon jest świetny, teraz kiedy go mam, myślę, że to najlepszy zakup. W pudełku znajduje się pokrowiec z podręcznikami, szpilka do sim, kabel usb c i szybka ładowarka 18W, i przezroczysty silikonowy futerał (najmniej dla leśnej zieleni, że jest naprawdę ładny) i telefon. To przyszło z Miui 11 i szybko i prosto do Miui 12. Dla pewności, że nie dostanę żadnych błędów (zwłaszcza drenaż baterii) zrobiłem fabryczny reset i po tym skonfigurowałem telefon do normalnego użytkowania. Miałem inny telefon Xiaomi i czasami z aktualizacji OTA telefon zachowywał się dziwnie, więc odblokowałem bagażnik i instalowałem nową aktualizację przez fastboot. Kilka dni czekałem na przegląd telefonu, żeby zrobić wrażenie na nim i do tej chwili jestem z tego powodu bardziej niż szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Jeden z 3 Redmi Note 8 Pro kupiony w Banggood's Summer Prime Sale. Przesyłany przez linię priorytetową UE, dostarczony dokładnie w 3 tygodnie od daty zamówienia, zapakowany w dużą kopertę z bąbelkami, bezpieczny i nieuszkodzony, przy drzwiach. Szybka ładowarka 18W w cenie. Obecnie jeden z najlepiej sprzedanych smartfonów. Był z MIUI 11 Global, ulepszony do MIUI 12 Global. Telefon jest wspaniały, obsługa z Banggood - doskonały. Jeśli potrzebujesz telefonu, Banggood jest miejscem, aby iść - kupił 5 telefonów tutaj w ciągu ostatniego roku, dla rodziny i przyjaciół, za każdym razem wszystko poszło świetnie i bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Szybka dostawa, kupiłem dwa urządzenia dla mnie i syna. Również moja córka ma Xiaomi Redmi Note 8 pro i jest bardzo zadowolona ze wszystkich specyfikacji. Ładny zielony kolor, niesamowite zdjęcia w dzień i w nocy. Smartfon ''uruchomi' aplikacje genialne, Super szybkie zwłaszcza gry. Szybkie ładowanie, dobry uchwyt i miłe uczucie pod ręką. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46,630
    • Ft65,283
    • Ft32,640
    • Ft80,828
    • Ft4,660
    • Ft40,412
    • Ft36,371
    • Ft167,568
    • Ft34,194
    • Ft273,270
    • Ft49,739
    • Ft74,610
    • Ft211,092
    • Ft82,382
    • Ft139,896
    • Ft31,086
    • Ft34,194
    • Ft11,811