Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3145)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3145)
    • 5 Star(3069)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2020

    Cześć, otrzymałem zupełnie inny model niż ten kupiony. Kupiłem Xiaomi Redmi Note 8 Pro Global 6GB i 128GB i pojawił się ten model, niestety. Chciałbym dostać zwrot.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Dojazd w dobrym stanie, dobrze zapakowany. Problem w tym, że nie wysłali filmu ochronnego. Produkt zakupiony w Czarny Piątek 23/11. Wysłane w dniu 07.12. do całkowitej dostawy 51D do Ceará (wewnętrznej). Żegluga 3/5 Pakiet 4/5 Obsługa klienta Baggood 5/5 Zadowoleni z zakupu, gorąco polecam stronę dla ułatwienia obsługi. Moim zdaniem jedynym błędem było nie wysyłanie filmu ochronnego.

    Komentarze (30)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Naprawdę jest bardzo dobry głównie do gier, jest bardzo szybki i ma dobrą budowę, od do gry bez zamków cięższe gry, wskazuje, kto szuka taniej gry mobilnej

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2020

    Super dobrze zapakowane. Zajęło mi to około 15 dni roboczych, zanim ją otrzymałem. Uwielbiałem to!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Já chegou a casa. Foi super rápido demorou cerca de 10 dias!!! Obrigado

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zamówiłam telefon 17.10.2020, wysłany 19.10.2020 r. linią priorytetową UE (bardzo dobrze zapakowany), dostarczony w dniu 03.11.2020 przez GLS na moim progu, żaden inny podatek. Telefon jest świetny, teraz kiedy go mam, myślę, że to najlepszy zakup. W pudełku znajduje się pokrowiec z podręcznikami, szpilka do sim, kabel usb c i szybka ładowarka 18W, i przezroczysty silikonowy futerał (najmniej dla leśnej zieleni, że jest naprawdę ładny) i telefon. To przyszło z Miui 11 i szybko i prosto do Miui 12. Dla pewności, że nie dostanę żadnych błędów (zwłaszcza drenaż baterii) zrobiłem fabryczny reset i po tym skonfigurowałem telefon do normalnego użytkowania. Miałem inny telefon Xiaomi i czasami z aktualizacji OTA telefon zachowywał się dziwnie, więc odblokowałem bagażnik i instalowałem nową aktualizację przez fastboot. Kilka dni czekałem na przegląd telefonu, żeby zrobić wrażenie na nim i do tej chwili jestem z tego powodu bardziej niż szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Banggood to dobry wybór. Oferuje dobre pozycje w konkurencyjnych cenach. Ten element był dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Przyszło do mnie trochę później niż planowano, ale najważniejsze jest to, czego chciałem i że wszystko było dobre. Poprawa czasu przetwarzania, szybsza wysyłka i krótszy czas dostawy. Poza tym jest wyśmienite. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    I świetny telefon do gier, bardzo ładny, trochę ciężki, aparat i świetny, bardzo dobry ekran pomimo IPS LCD, audio i bardzo auto, i konstrukcja jest dobrze wykonana pomimo plastiku (tylny i szklany) czytnik odcisków palców i bardzo szybki, Wygląd twarzy zajmuje około 2-3 sekundy, aby odblokować, ale i to dość szybko, jest większy niż długopis BIC z zamkniętym wieczkiem. (Jak widać na zdjęciu obok tego komentarza)! Coś, co nie podobało mi się, że płaciło 120,00 $ w transporcie, aby zatrzymać się na brazylijskich celnikach (było to 405.00 R. od cła). A o podgrzewaniu telefonu dla każdego, kto ma wątpliwości (dla bycia Średnim Tech) to podgrzewa się trochę w ciężkich grach czuć, ale nic To może być bardzo ciepłe, ale może nawet niepokoić najbardziej wrażliwych ludzi w ✋ ręce. Aparat główny:64MP, bateria, jeśli jej użycie nie jest ciężkie, ☀ trwa cały dzień teraz, jeśli gra nosi baterię, ale działa dość, ładuje się bardzo szybko. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, proszę zapytać 🙋. nie jestem technikiem czy coś w tym stylu. Jestem tylko fanem Xiaomi!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Władze i personel techniczny i administracyjny firmy Bang Good: Piszę do Państwa, aby wyrazić serdeczne pozdrowienia i jednocześnie poinformować, że otrzymałem zamówienie w doskonałym stanie i z cechami, które sobie wyobrażałem. Ponadto, powaga i szybkość, z jaką pracujesz, zaskoczyły mnie. Nie miałem problemu i wyrażam zaufanie do was wszystkich, dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Excelente compra, veio antes do prazo e não fui taxado, tudo correto e veio bem embalado.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$409.00
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$299.99
    • US$189.00
    • US$779.00
    • US$284.99
    • US$109.99
    • US$209.99
    • US$134.99
    • US$154.99
    • US$249.00
    • US$189.99
    • US$409.99
    • US$309.99
    • US$139.99
    • US$289.99
    • US$5.78