Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2022

    Bardzo ładny telefon od Xiaomi, dostawa była szybka, specyfikacje produktu, jak to powiedzieć, ale nie zacząłem używać, ale z Xiaomi, I nie narzekać dużo, wysoce zalecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    W porządku, komórka jest piękna. Mieli opóźnienie w międzynarodowej wysyłce, ale byli bardzo wyrozumiali w ostrzeganiu i przyznaniu bonusu na stronie Bangood, mobilny wszystko działa płynnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Komórka bardzo dobra, nadal testujemy, ale jak dotąd wykazała wyjątkową jakość. Przybył w ciągu 2 miesięcy, polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Witam kochani, wysokiej jakości telefon komórkowy jest już 4, kupiłem przez bangowe jest w porządku, bardzo dobrze zapakowane jeszcze nie przetestowane, więcej testuję moją recenzję. 20 dni zajęło mi dotarcie pod mój adres... Wielkie Porto Alegre, miasto Canoas, nie opodatkowano mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Urządzenia przybyły na czas, dobrze zapakowane, na pewno było świetnym nabytkiem

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Przybył znacznie szybciej niż oczekiwano, dobrze zapakowany, piękny, przyszedł nawet z czapką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Dotarcie w 18 dni roboczych, super polecam! Zapieczętowane pudełko w idealnym stanie, opodatkowano mnie, a notka była poniżej wartości, pomogło mi nie być opodatkowane zbyt drogie. idealne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Good item and fast delivery. Thankyou Banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Przybyli zgodnie z planem, wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Produkt dotarł wcześniej niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$539.00
    • US$239.99
    • US$104.99
    • US$142.99
    • US$229.00
    • US$339.00
    • US$239.99
    • US$369.99
    • US$18.99