Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Oryginalny produkt, to urządzenie jest świetne. Wszystko poszło zgodnie z zamówieniem, dokonałem zakupu 8/16, został wysłany na 8 26 i dotarł 9/18. Miałem 296 reali, ale warto było kupić, wyszło taniej niż w moim mieście. Produkt jest już wyposażony w przejrzystą skrzynkę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Jest to bardzo dobry telefon komórkowy z dużym, jasnym ekranem, wystarczającą ilością ROM i RAM wewnątrz. Prędkość tego telefonu jest znakomita. Dostałem telefon 2-3 tygodnie później po tym, jak zamówiłem. Stan telefonu i pakietu był doskonały. Trudno polecić telefon Bsnggood i Redmi 10S Xiaomi, wszystkim, którzy potrzebują dobrej usługi i dobrego telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Oryginalny produkt, super dobrze zapakowany. Przybyło na długo przed szacunkami. Bardzo ładna cela, rewelacyjna kamera. Polecam

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt jest zgodny z zamówieniem. Dobrze spakowane, dostawa za 10 dni. Telefon jest wyposażony w miękką plastikową powłokę i ładowarką Co do jakości produktu, który ma być widoczny w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Product is well packed and delivered to door very fast! Wonderful! Dear Banggood Team: Attached the image, please have a look if this phone is an EU version. I have not umpacked it yet. Thanks, Alan

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Cieszę się, że ⭐ przybył za 17 dni ⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Receve SIM MEU CELULAR, FILMOWE RAPID, OPAKOWANY MUITO BOM, FEIO BEM zapakowany, Tylko tem AGRAD BANGGOOD..COMPREIRA PRIMEIRA VEZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przybył w zaplanowanym czasie i do tej pory zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    On tu jest, on tu jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystkie miały miejsce na 1. 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft108 159
    • Ft78 660
    • Ft16 385
    • Ft75 382
    • Ft75 382
    • Ft98 326
    • Ft42 282
    • Ft101 603
    • Ft37 365
    • Ft45 884