Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(300)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Oryginalny produkt, to urządzenie jest świetne. Wszystko poszło zgodnie z zamówieniem, dokonałem zakupu 8/16, został wysłany na 8 26 i dotarł 9/18. Miałem 296 reali, ale warto było kupić, wyszło taniej niż w moim mieście. Produkt jest już wyposażony w przejrzystą skrzynkę.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Wysyłka była szybka, paczka dotarła po 15 dniach. Pakowanie było dobre, żadnych uszkodzeń. Pieczęć była nienaruszona. Wszystkie akcesoria są wliczone w cenę. Ładowarka ma wtyczkę standardową UE. - Telefon działa jak urok. Szybki, gładki interfejs użytkownika, wystarczająco jasny wyświetlacz, dobra żywotność baterii. Jest to bardzo dobry telefon za tę cenę. Polecam go wszystkim, jeśli chcesz dobrze zbalansowany (cena / wydajność), telefon do codziennego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Jest to bardzo dobry telefon komórkowy z dużym, jasnym ekranem, wystarczającą ilością ROM i RAM wewnątrz. Prędkość tego telefonu jest znakomita. Dostałem telefon 2-3 tygodnie później po tym, jak zamówiłem. Stan telefonu i pakietu był doskonały. Trudno polecić telefon Bsnggood i Redmi 10S Xiaomi, wszystkim, którzy potrzebują dobrej usługi i dobrego telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Przybył z Chin w 25 dni, nie było problemu z cła i VAT, firma kurierska dostarczyła go, bez kosztów manipulacyjnych. Produkt nie zawierał żadnych uszkodzeń. Praktyczne urządzenie, nie za duże, ale z ładnym wyświetlaczem, wystarczającą pamięcią i miejscem do przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Elegancki, cienki telefon. Dobrze leży w dłoni. Wyświetlacz jest bardzo prawdziwy, prawdziwy Amoled. Jasność jest prawidłowa. Myślę, że aparat robi naprawdę dobre zdjęcia. Mocna bateria, obudowa rekomendowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Oryginalny produkt, super dobrze zapakowany. Przybyło na długo przed szacunkami. Bardzo ładna cela, rewelacyjna kamera. Polecam

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Receve SIM MEU CELULAR, FILMOWE RAPID, OPAKOWANY MUITO BOM, FEIO BEM zapakowany, Tylko tem AGRAD BANGGOOD..COMPREIRA PRIMEIRA VEZ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt jest zgodny z zamówieniem. Dobrze spakowane, dostawa za 10 dni. Telefon jest wyposażony w miękką plastikową powłokę i ładowarką Co do jakości produktu, który ma być widoczny w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Product is well packed and delivered to door very fast! Wonderful! Dear Banggood Team: Attached the image, please have a look if this phone is an EU version. I have not umpacked it yet. Thanks, Alan

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Jakość, jak zawsze na najwyższym poziomie. Odblokuj bootloader daje (bez utraty gwarancji), ale odzyskiwanie niestandardowe (twrp) będzie musiał poczekać...Dużo wbudowanych reklam, ale może być pokonany przez diabła z telefonem. W moich oczach najlepsza opcja w stosunku ceny do jakości. Kupiłem to dla siebie i mojej żony. Wygodnie odblokować odcisk palca w przycisku zasilania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$127.99
    • US$209.00
    • US$189.99
    • US$139.99
    • US$459.00
    • US$559.00
    • US$529.00
    • US$499.00
    • US$159.99
    • US$219.00
    • US$54.99
    • US$74.99
    • US$194.00
    • US$329.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$319.99
    • US$29.99