Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Bardzo ładny smartfon! Kupuję Onyx Gray z 8gb ram 128gb rom Ekran jest fantastyczny 120hz amolowany. Nie ma Lagsa w tej chwili! Uwielbiam to! Produkt był dobrze chroniony w czasie wysyłki! To drugi smartfon, który kupuję i jestem bardzo zadowolony z reault! Dzięki za bardzo ładny produkt! I dziękuję za miłą cenę 250.36euro!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Telefon jest ładny i dobrze wykonany. Oprócz słynnego problemu z czujnikami zbliżeniowymi, myślę, że jedynym negatywnym notatką, w przeciwnym razie jestem po prostu „pro" - Ekran AMOLED (ang.) - Radio FM (ang.). - Standardowy stereofoniczny podnośnik słuchawkowy - Wózek do podwójnej rozbudowy pamięci SIM i dysku - 8GB pamięci RAM i 128 GB dysk - NFC (ang.) - Piękną teksturę telefonu - Aparat fotograficzny 108 megapikselowy - Kamera do makro - Bardzo wspierane przez firmę macierzystą Xiaomi: 2 aktualizacje s.o. oraz 1 łatek zabezpieczających - Niska cena Bardzo się cieszę z tego powodu

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dostałam paczkę po 26 dniach. Odpowiednio zabezpieczona, bez uszkodzeń. Ale jestem bardzo zaniepokojony, dlaczego nie jest w oryginalnej folii? Pudełko powinno być pierwotnie pokryte przezroczystą folią, ale jest prowizorycznie papierową okładką. Czy to na pewno oryginalny globalny telefon Xiaomi? Raz kupiłem telefon, który miał być globalny, ale pojawił się jako chiński z hack OS, aby uczynić go globalnym, co zablokowało mój telefon po pierwszej aktualizacji. Nie chcę, żeby to samo stało się z tym telefonem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Telefon dotarł po 17 dniach roboczych od dnia zamówienia. Prezentuje się wspaniale. Cała operacja przesyłki z HK przebiegła bezproblemowo. Polecam Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Po trzech tygodniach! Jestem bardzo szczęśliwy, że telefon jest niesamowity na pewno kupuję ponownie!!! 8gb ram i space rom 128gb i z dodatkową pamięcią 128gb jest bardzo cenna!! Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Doskonała obsługa i pakowanie z Banggood. Telefon dotarł w ciągu 10 dni od zamówienia. Bardzo dobrze zapakowane, jak widzisz. Nie ma uszkodzeń w boksie. Xiaomi spakował telefon bardzo dobrze. Banggood zawarła nawet dla mnie łącznik UE/AU dla NZ. Łączy się z dokładnością do 2 stopni. Wifi 2.4 i 5 pasm działa dobrze. Doskonała żywotność baterii do tej pory. Jakość Xiaomi bardzo dobra. Świetny ekran i kamera. Uzyskaj wersję 128Gb, ponieważ MiUI zajmuje około 16GB, a także resztę aplikacji.. Wkrótce użyjesz 32Gb, więc całkowita liczba 128Gb jest przydatna. Zawsze możesz rozwinąć dodatkowe gniazdo na karty microSD, jeśli chcesz . (ma również 2 gniazda na karty SIM - nie dzielone z kartą microSD). Mam tylko jedną symulację. Na pewno znowu kupię od Banggooda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Przyszło aparaty. Kupiłem go 16/08, otrzymał go w dniu 09/09/2021. Jest z ugniecionym w pudełku, ale sama para jest idealna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    s bg bodmi za 135 € .. thx :)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Pakiet przybył bezbłędnie, przetestował aparat i nie zawiódł. Bardzo dobrze, dziękuję 🤗

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przyjechał po 22 dniach, dobrze spakowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft188 870
    • Ft107 875
    • Ft86 299
    • Ft76 341
    • Ft76 341
    • Ft96 257
    • Ft49 787
    • Ft73 022
    • Ft76 341
    • Ft38 169