Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Otrzymałem urządzenie bez awarii ze wszystkim w celu bez wątpienia świetne urządzenie tylko niestety Bangood ma bardzo duży racę z dochodami federalnymi prawie wszystkie telefony są naładowane na 250.00. OBS: W alixpress bierze pod uwagę, że różnica jest duża prawie 200,00 realna od Bangodu, wolna i wolna od 10 komórek 3/4 są ładowane i inne rzeczy Drony Aliexpress są również znacznie tańsze (DJI).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    celular chegou hoje minha esposa gostou muito do presente a câmera muito top celular de ótima qualidade vale muito apena recomendo a compra , e não coloquei nenhum seguro chegou em ótimo estado e dentro do prazo

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Szybka dostawa do Nowej Zelandii, nawet podczas blokady poziomu 4! Dobrze zapakowane w folię bąbelkową. Wspaniała notatka 10 PRO. Masywna definicja w kamerze 108 megapikseli, i jestem wniebowzięty. Następnym razem po prostu wybrałbym 128GB pamięci. Mam 64 GB miejsca, ale jeszcze nie musiałem dodawać karty micro SD. Wykonuje się dobrze, zgodnie z wymaganiami. Bardzo zadowolony z dostawy i jakości Xiaomi Note 10 PRO. GD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo szybko! przybył w ciągu 3 tygodni od zamówienia. Przyszedł dobrze i dobrze zapakowany :D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Szybka wysyłka do Australii! Dobra cena, bardzo zadowolony z zakupu. Doskonała kamera i wydajność. Dzięki BG!! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Doskonały telefon, ale pełen błędów, dzięki najnowszym uaktualnieniom MIUI. Kamera jest po prostu oszałamiająca, szczególnie w dobrych warunkach piorunujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Niesamowity 😁..., proszę, bądźcie cierpliwi, żeby go dostarczono. To zajmuje 15 dni roboczych od wypłaty. Informacje o śledzeniu nie zadziałają, ale byłem zaskoczony, że mój telefon dostarczono w 15 dni roboczych. Świetna robota, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Great just great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Szybka wysyłka. Dobrze spakowane. Wszystko jest doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Dziękuję, Banggood, mój nowy telefon przybył bardzo szybko i w idealnym stanie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 169
    • Ft43 148
    • Ft53 106
    • Ft53 106
    • Ft38 169
    • Ft24 892
    • Ft13 274
    • Ft38 169
    • Ft36 509
    • Ft107 875
    • Ft96 257
    • Ft76 341
    • Ft86 299
    • Ft76 341
    • Ft69 703
    • Ft132 442
    • Ft109 535
    • Ft5 308