Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(385)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(385)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Kupiłem telefon w dniu 11/11, to było na 12/11, przybył do Brazylii 24/11 Otrzymałem powiadomienie o wpłaceniu opłaty w dniu 26/11, wpłacony 281.00 opłaty na 03/12 dnia 16/12 został dostarczony. Dobrze, telefon nadal ze stawkami wyszedł taniej niż kupiony w Brazylii. Podobała mi się zwinność i jakość telefonu komórkowego jest świetny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Telefon dotarł za 2 tygodnie. Wersja globalna, i uaktualniłem do MIUI 12.5 po konfiguracji. Szybka ładowarka w UE, z adceptorem AU. Otwórz sklep Google Play i pobierz aplikacje bez problemu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    veio bem embalado, o celular é lindo, não fui taxada aqui pra Maceió. infelizmente demorou porque os correios prenderam em jaboatão por 12 dias. Foi postado no mesmo dia do pedido, chegou em 34 dias. (pelo atraso dos Correios) , muito bem embalado e a qualidade do celular é excelente. Obrigada! ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Jestem zachwycony mobilnym, super Indica, kamera jest idealna! Dokonałem zakupu o 05/01 i 28/01 został dostarczony w São Paulo. (To było bardzo szybkie) i nie byłem opodatkowany. Za mój pierwszy zakup w aplikacji, bardzo mi się spodobał, kupię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Urządzenie jest dobre, przedstawiło kilka „failure", które nie bardzo mnie zadowoliły, nic, co znacząco przeszkadza w użyciu. Bateria 5000 AHM została rozładowana trochę szybko, urządzenie jest dobre, ale są pewne rzeczy, które nie zadowoliły mnie tak bardzo, że naliczono mnie do 275 dolarów, 33 na urzędzie celnym i urządzenie przybyło w +/- miesiąc tutaj (RJ), ale udało mi się dostać w swoje ręce tylko kilka dni później dzięki wspaniałej poczty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Produkt dotarł w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowany. Bardzo dobra komórka, polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dostawa na czas, dobrze zapakowana i bez żadnych problemów, urządzenie jest świetne, poza tym, że jest bardzo piękne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Cudowna komórka, jak w opisie. Dotarcie do Campina Grande zajęło 21 dni. Doskonale sprzedający się i oddał adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, doskonała prezentacja, super zespół. Sprzedawca w 100% rekomendowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Wszystko przybyło w idealnym stanie!!! To zajęło 18 dni, aby przyjechać polecam sprzedawcy, nie zapłacił żadnych opłat!!! Obs: Użyłem telefonu, aby zrobić zdjęcie!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$184.99
    • US$239.99
    • US$114.99
    • US$219.99
    • US$229.00
    • US$539.00
    • US$142.99
    • US$289.99
    • US$589.99