Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Jeszcze nie testowałem, ale jestem zadowolony z produktu. Miałem dużo problemów z brazylijską pocztą, bo chciałem, żeby telefon zaprezentował moją dziewczynę. Poczta w Brazylii nie jest taka jak wcześniej, odkąd rozmawiali o prywatyzacji. Będziecie mieć na to oko: od Chin po Brazylię jest szybkie, ale opóźnienie w poście Brazylii jest wspaniałe!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Very happy I've received the phone this sunday (May 23th, 2021) after have bought in April 28th, 2021. Beutiful device, amazing screen and, despite de size, it feels light in hands. Thank you Banggood. Para o pessoal do Brazil, comprei em 28 de abril, paguei as taxas, tudo certinho e já está aqui nas minhas mãos. Parabéns à aduana e aos Correios! Obrigado.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Elegáns, vékony telefon. Amoled kijelző tökéletes. Kamerasziget vastag. Az alap fényképek jók. Zoom 5x felett már nem tökéletes. A 108 Mpx nem tud többet mutatni, mint a többi 64 Mpx Xiaomi telefon. Macro felvétel 3cm közelségben is tökéletes. A kamera összességében a telefon árához képest nagyon sok funciót tud. Memória bőséges. A kijelző frissítés gyors, probléma mentes. A procwsszorok még elég erősek a gyors működéshez. Több Xiaomi telefon van hasonló tudással, de azok grágábban vásárolhatóak meg. A vásárlást nem fogod megbánni.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    To naprawdę świetne urządzenie. Przybyła w 21 dni, a termin upływa 18 września. To wszystko było poprawne i bardzo dobrze zapakowane z adapterem prezentowym dla typu gniazdka USA. Niestety, wziąłem ubezpieczenie, ale nie było naliczane przez celników, więc nie miałem zwrotu 😔 On jest super piękny!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Złożyłem zamówienie 17/06 i zostało wysłane/wydane 21/06! Przyjechałeś dziś do mojego domu 10/7! Dla kogo i z Brazylii zapłaciłem honorarium i przyszedłem spakowany jako telefon komórkowy. Był z plastikową folią TB Opłata: 266.00

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    fiz a compra mês passado e demorou quase um mês pra chegar. aparelho super rápido, bonito. veio com uma capinha de plástico e uma fina película que não é de vidro. de brinde um adaptador universal. farei os t stes mas até agora, tudo ok. gostei da compra.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Telefon dotarł za 2 tygodnie. Wersja globalna, i uaktualniłem do MIUI 12.5 po konfiguracji. Szybka ładowarka w UE, z adceptorem AU. Otwórz sklep Google Play i pobierz aplikacje bez problemu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Nie ma sprawy. Zakochałam się w mojej komórce. Zapłaciłem 300 prawdziwej opłaty z poczty, to co zabrało MSM było pocztówka z Chin była szybka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Oryginalny smartfon Xiaomi Redmi Note 10 Pro. 6 GB RAM 128 GB Rom. Snapdragon 732 maszynor. Dobry ekran Amoled 120Hz, podwójny głośnik i kamera 108MP. Zdecydowanie najlepsze smartfony w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Do ato da compra até a entrega, levou pouco mais de 3 semanas (enviando para Santo André/SP). Veio muito bem embalado e mesmo levando em conta de que houve a cobrança de taxa por parte da Receita Federal, o valor total da compra ficou abaixo do que se a compra fosse realizada aqui no Brasil. Top

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft188 870
    • Ft107 875
    • Ft86 299
    • Ft76 341
    • Ft76 341
    • Ft96 257
    • Ft49 787
    • Ft73 022
    • Ft76 341
    • Ft26 551