Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Do regionu Moskwy szybko z Chin przez Artyom i Władywostok 12 dni od zamówienia do odbioru. Mam kuriera dla CSE. Telefon leży w dłoni, przyjemny, soczysty, amolowany ekran.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Produkt dotarł szybko i dobrze zapakowany. Kolejny świetny smartfon Xiaomi. Wszystko zgodnie z opisem i działa idealnie. Zapieczętowany i oryginalny produkt z dużym kosztem/korzyścią. Zalecam zakup! Dziękuję!

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nagyon szép megjelenés. Vékony, könnyű fogás. Kijelző nagyon jó színeket mutat. Kamera nekem tökéletes. Gyors működés. NFC nincs. USB-C töltés. Tartozék: USB-C kábel, EU töltő, szilikon tok. Hang rendben.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Używam Redmi Note 10 przez prawie miesiąc i jestem w pełni zadowolony. Myślałem o zakupie POCO X3, ale zamiast tego wolałem kupić Note 10, ponieważ myślałem, że jest bardziej elegancki, waży mniej i ma prawie połowę rozmiaru. Ekran amolowany jest fantastyczny! Bateria wytrzyma co najmniej 2 dni! Jedyną wadą jest brak powiadomień led.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    spedizione ok! grazie banggood! adesso proverò il telefono. sono fiducioso. ho già avuto il Redmi note 8 e il Redmi note 9.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Najlepszy telefon, jaki kupiłem, jest jakość / cena dobry design i dobre materiały. Polecam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Doskonałe urządzenie. Bardzo płynny i czysty system. Lekka komórka ze świetnymi kamerami i świetnym stylem dostosowawczym. Xiaomi dobrze trafił! Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Produkt D doskonałej jakości, pokaz piłki!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dobry telefon.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonałe dziękuję bardzo ☺️ 👌 przybyłem przed szacowanym czasem, naprawdę doceniam wsparcie uwagi i dziękuję za stworzenie tej strony Banggood

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft98 523
    • Ft38 792
    • Ft73 891
    • Ft41 258
    • Ft9 234
    • Ft49 260
    • Ft153 944
    • Ft67 734
    • Ft24 628
    • Ft36 944