Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(133)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Kupiłem telefon na 08/04, przyszedł do mnie dziś 19/05, przed wyznaczonym terminem, już wiedziałem, że będzie czasochłonny. Jestem bardzo zadowolony z urządzenia jest piękny i bardzo dobry również. Przybył bardzo dobrze zapakowany bez żadnych awarii. Przyznam, że bałem się zapłacić opłatę importową, ale nie było to konieczne, urządzenie przybyło do mojego domu bez konieczności dopłacania za niego, sprzedawca jak tylko potwierdził płatności dokonał wysyłki produktu nie mam na co narzekać, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Moje urządzenie przybyło tylko 22 dni i na szczęście nie miało opłaty importowej. Pierwsze wrażenie nie mogło być lepsze. Bardzo lekki aparat, biorąc pod uwagę jego 5000 mAh baterii. Ma doskonały ślad, piękny i dobrze zaprojektowany. System operacyjny zapewnia niezawodność 12 mln MIU i jest dość konfigurowalny. Kupiłem go do migracji z bardziej potężnego i 5g wysłanego urządzenia (Oneplus Nord) z powodu tego, że ma bardziej ekonomiczny procesor i więcej baterii. Można nawet zauważyć, że w kwestii kamer nie należy się, jeśli nie lepiej.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Bardzo dobry zakup, trwało trochę dłużej niż zwykle, ale warto było czekać. Komórka jest doskonała i był bardzo dobry zakup. Dojazd w dobrym stanie i dobrze zapakowany. Dziękuję Banggood. ______________________________________________________ Naprawdę dobry układ, zajęło to trochę czasu niż zwykle, jak było warto. Smartfon jest doskonały i był świetnym zakupem. Przybyło w dobrych warunkach z naprawdę dobrym pakietem. Dzięki, Banggood. Zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Używam Redmi Note 10 przez prawie miesiąc i jestem w pełni zadowolony. Myślałem o zakupie POCO X3, ale zamiast tego wolałem kupić Note 10, ponieważ myślałem, że jest bardziej elegancki, waży mniej i ma prawie połowę rozmiaru. Ekran amolowany jest fantastyczny! Bateria wytrzyma co najmniej 2 dni! Jedyną wadą jest brak powiadomień led.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Rozkaz otrzymany zgodnie z opisem. Telefon działa i na razie bez problemów zidentyfikowanych. Sprzedawca jest wdzięczny za włączenie amerykańskiego adaptera wylotowego. Polecam do sprzedającego, zamówienie otrzymane w przybliżeniu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wspaniale. W porządku z moim zamówieniem. Doskonała obsługa, gdy jej potrzebowałam, dla szczególnych kwestii (nie ze względu na sam zakup). Dotarcie do Brazylii nie zajęło dużo czasu. Dziękuję, Banggood i 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo dobry smartfon. Znacznie lepiej niż Redmi Note 5, który był wcześniej (nawet jeśli różnica wynosi 3 lata). Zwłaszcza jakość budowy jest o wiele lepsza. Radzę ci wziąć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Wysłali szybko i dobrze zapakowane z dużą ilością ochrony, a nadal są z adapterem UE na zewnątrz Brinde. Gratulacje dla Bangooda. Jestem całkiem zadowolony, najlepszy sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Mój top przybył, bardzo dobry telefon, zajęło 29 dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    It arrived in Greece 20 days from the dispach, with ACS courier. No customs or anything. Nice packaging. Everything ok with the phone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft97 479
    • Ft73 109
    • Ft63 970
    • Ft67 016
    • Ft152 313
    • Ft121 850
    • Ft48 738
    • Ft91 387
    • Ft206 845
    • Ft36 553