Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Nagyon szép megjelenés. Jó kamera. Erős processzor. Szép kijelző, jó fényerő. EU töltő, USB-C kábel. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Zamówienie otrzymane w świetnym stanie i działa doskonale.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Doskonała komórka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Oryginalny smartfon Xiaomi Redmi Note 10 5G. 6 GB RAM 128 GB Rom. Dobry ekran IPS 90Hz, podwójny głośnik i kamera 48MP. Zdecydowanie jeden z najlepszych smartfonów w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Zamawiam 23.07.2021 i otrzymałem 5/08/2021 bardzo szybka dostawa zajmie mniej niż 2 tygodnie do Australii. Dobrze zapakowane. Jest z grubą, przezroczystej pokrywy, może chronić zarysowanie obiektywu kamery. Telefon świetny i tani, moja żona bardzo szczęśliwa. Dziękuję, Bang.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Bardzo dobra szybka wysyłka całkowicie czysta z pewnym naładowaniem w akumulatorze . Ładnie wyglądający telefon z dobrą specyfikacją, wstępnie załadowany ze zwykłymi aplikacjami, a nawet niektórymi grami, jeśli plansz Wspaniała robota, chłopaki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Top, najlepszy dobrze przybył plos wcześniej niż oczekiwano, dobrze zadbane, kontynuacja jest bardzo jasne i szczegółowe, strona bardzo poważne, polecam. I nie przestawaj tak robić. Brawo i dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Urządzenie jest bardzo dobre. Bardziej mi się podobało, ale było kilka pytań Nie mogę mówić po chińsku Mój aparat jest podłączony. Ludzie próbują z kimś rozmawiać. Ale nikt nie odpowiada tylko to sprawia, że to smutne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Jeszcze nie próbowałem, ale jakość wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$159.99
    • US$184.99
    • US$214.99
    • US$149.00
    • US$67.99
    • US$379.99
    • US$539.00
    • US$289.99
    • US$239.99
    • US$339.00
    • US$219.99
    • US$229.00
    • US$244.99
    • US$114.99
    • US$369.99
    • US$142.99
    • US$127.04