Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(395)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(395)
    • 5 Star(353)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2022

    Wniosek złożony w dniu 04/02/22, dotarł 2 tygodnie później, 18/02. Do tej pory (21/02/22) działa bez żadnych problemów. Jakość dźwięku jest dobra, akceptuje rozsądną odległość z przeszkodami między telefonem a telefonem komórkowym. Izolacja jest bardzo dobra, nawet jeśli nie ma w niej hałasu. Nie używam tak dużo, aby wiedzieć czas trwania baterii, ale po 2 godzinach odtwarzania na notebooku, to 50% baterii przy 50% objętości. Pudełko było rozdarta i ugniatane, na razie produkt nie wykazywał żadnych uszkodzeń.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Świetny produkt o bardzo dobrej jakości. Dostawa była szybka i bez opłat. Produkt był dobrze zapakowany, w całkiem dobrym stanie. Funkcjonalność Fone, jest niesamowite, ma dobrą częstotliwość basów i może być bardzo głośno, jeśli chcesz hehe 😀 izolacja dźwięku jest dobra, a nie przeszkadza rozmowy wen korzystać z fone. Bardzo mi się podoba i polecam dla każdego, kto chce dobry Bluetooth, z dobrej jakości i ceny.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko. Jestem zadowolony z jakości dźwięku, za te pieniądze brzmią na 150%. Bateria działa na 4,5 godziny. Jakość mikrofonu jest przyzwoita, dobrze słyszę. Jest problem, jeśli słuchasz jednej słuchawki, a druga - to łączą się osobno. Ale ten problem został rozwiązany. Jestem zadowolony ze słuchawek, polecam kupić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dostawa trwała 11 dni, 8 dni roboczych. Jest to oryginalny produkt Xiaomi. Możesz zobaczyć z ostatniego zdjęcia z hologramem. Jest to bardzo łatwe do sparowania. Nie ma problemu z prawego lub lewego parowania po prostu wziął go z pola poczekać na obu L i R uruchomić migać biały i para z telefonu. Wygodny, testowany na kroplę deszczu. Stabilne uszy. To dobry dźwięk za jego cenę. Brak aktywnego anulowania hałasu. To przychodzi z chińską instrukcją nie martw się używać Google tłumaczyć. Brak aktywnego szumu. produkt wykonania budżetu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    produto muito bom e bonito, basta ver um vídeo Review dele que vera a qualidade, tem selo de autenticidade e, até o momento a bateria tá em 50% com 3 horas de uso moderado, poderia já vir com o cabo USB tipo C, embora seja um produto barato um cabo também seria bem barato. Da postagem até chegar foram 7 dias, super rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Primeiro falar da entrega, chegou em 11 dias corridos, muito rápido, nem de locais aqui do mesmo país chega tão rápido, adorei, foi minha primeira compra e com certeza comprarei mais vezes. Segundo, sobre o produto, gostei muito, som potente, ainda testando, vou correr com ele, mas parece fixar muito bem na orelha, bem discreto. Um ótimo custo x benefício!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Отличные наушники, сидят удобно, звук отличный, в сравнении с redmi airdots первого выпуска средние стали почище, низкие стали глубже, но при этом немного потеряли в массе, китайская версия отличается от глобальной только отсутствием английского языка в инструкции

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Pudełko jest trochę zgniecione, ale biorąc pod uwagę, że nie było szczeniaka, wszystko jest w idealnym stanie. Nie ma kabla do ładowania, tylko zasadzki, etui ze słuchawkami i instrukcjami. Dźwięk jest miękki, czasami nawet za bardzo, co zamienia słowa w papkę. Częstotliwości zostały przecięte po obu stronach, co sprawia, że dźwięk wydaje się płaski. Równowaga ohm można zmniejszyć. Producent nie ma żadnych zastosowań dla tych uszu. Sterowanie jest wrażliwe na dotyk, ale słabe. Podwójne przyciski na lewym słuchawku przełączają się na poprzedni utwór, a podwójne nasłuchiwanie na prawy słuchawkowy przełącza się na następny utwór. Potrójne stuknięcie w słuchawki uruchamia asystenta głosowego. Możesz również odebrać lub odrzucić rozmowę telefoniczną. Długi chwyt touchpadu zatrzymuje się lub odtwarza muzykę po pauzie. To wszystko, to wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Wszystko działa tak, jak powinno, zasięg odbioru jest bardzo dobry, jakość dźwięku i dobry bas, w porównaniu z tym, że nie jest to marka! Generalnie jestem zadowolony!!! Dziękuję bardzo!!! | | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    chegou antes do prazo, não fui taxada, o som é perfeito. bem embalado e realmente original da Xiaomi, passou 24 dias pra ser entregue, foi enviado no mesmo dia. veio com borrachas extras, ele é belíssimo e bem pequeno, encaixa perfeitamente no ouvido.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$18.47
    • US$26.99
    • US$27.99
    • US$37.79
    • US$25.29
    • US$34.49
    • US$89.99
    • US$38.10
    • US$32.33
    • US$26.99
    • US$34.49
    • US$18.99
    • US$20.78
    • US$50.59
    • US$32.19
    • US$50.81
    • US$54.99