Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(560)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(560)
    • 5 Star(552)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Świetny telefon, tani i dobry. Wziąłem 3GB Ram 64GB rom. Generalnie nazywa się to „bitwą", ale jest o wiele więcej. Rozmiar prawie taki sam, jak Redmi Note 9, z okładką bez zobowiązań, pognieciona i ładna. Bardzo odpowiedni dla chłopców, ale moim zdaniem dla każdego. Przybyło w około 15 dni i to jest również wspaniałe. Konsygliatissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jechał z Chin, ale pokazywał magazyn Ru. Telefon wygląda dobrze. W użyciu, zobaczmy. Szkoda, że nie ma sprawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Całkowicie zadowolony, zajęło mu to jakieś dwa tygodnie, żeby tu dotrzeć. Jest bez kabury i ochrony ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Otrzymano zamówienie, a na rozkaz czekał przekaz z Federacji Rosyjskiej. Ale w rzeczywistości jechał z Chin. 20 dni do Ałtaju Krai. Telefon jest dobry. Szkoda, że nie ma sprawy w zestawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Камера очень слабая, фокусировка плохая, цветопередача тоже: всë ощутимо хуже чем в Redmi7, на смену которому купила этот смартфон. Настройки не все работают, не удалось добиться, чтобы у значков программ с сообщениями появлялись красные кружочки "новое" и цифра, отражающая число новых сообщений (причем в настройках указано, что всë это якобы работает) . Не работает ни один из шагомеров, я, греша на сами программы, скачала их последовательно три, ни один просто не замечает шагов, дело в самой чувствительности прибора. Глубоко разочарована.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Kupując pomarańczę dla żony, bardzo piękny telefon w tym kolorze. Tylko jakość ekranu nie jest bardzo lubiany, spada wyraźnie jasność pod kątem, a poza tym dobry smartfon dla nie - wymagających użytkowników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Możesz sprawdzić odblokowanie na moim kanale César Martin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    it arrived well, the speaker is not as loud as redmi 4X I have. Does not have many sensors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Excellent smartphone with very good features for its price. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Przybywam za niecały miesiąc!!! do Peru Nie miałem problemów z Sunatem To super dobre urządzenie z dużą pojemnością pamięci. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$219.00
    • US$179.00
    • US$249.99
    • US$104.99