Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1091)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1091)
    • 5 Star(1059)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Całkiem dobry telefon komórkowy, bardzo dobra cena. Mam go od ponad dwóch tygodni i działa idealnie, dopóki się nie dowiem, było to dla mnie trudne na początku, bo nie mogłem ustawić każdego kontaktu, żeby dostać jej własny dzwonek, ale teraz jest w porządku. Z drugiej strony, powiedziałbym, że nie ma odcisków palców do blokowania i odblokowywania, i separacji ekranu, które mój poprzedni telefon komórkowy miał i pasował do mnie. Bardzo szybka dostawa i w ciągu 10 dni otrzymałem ją. Dziękuję, Bangood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Ten telefon komórkowy jest najlepszy w swojej kategorii. Nabyłem kilka i jak dotąd działają bardzo dobrze, jest to najlepsze, co można uzyskać za cenę, którą płacisz. Zalecam to na 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    chegou uma caixa de iPhone e dentro tem um pedaço de cerâmica. quero os meus dois celulares e não um pedaço de azulejo. veio em uma embalagem somente para um aparelho. Fui enganado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Produkt otrzymany, jednak kolor urządzenia nie przyszedł zgodnie z życzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Otrzymaliśmy produkt zgodnie z opisem, bardzo piękne, oryginalne, dobrze zapakowane, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Przybyli w dobrym zdrowiu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Todo bien. Pueden revisar el unboxing en mi canal César Martin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Byłem bardzo sceptyczny, ale zakochałem się w tym telefonie. Kupiłem go jako drugi telefon, ale teraz to mój jedyny telefon. To bije mojego iPhone'a 12 w rozmiarze i kamery miłość miłość miłość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    To najlepszy telefon komórkowy, jaki kiedykolwiek kupiłem. Za tę cenę nie ma nic lepszego. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Wszystko było perfekcyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$134.99
    • US$229.99
    • US$144.99
    • US$539.00
    • US$109.99
    • US$339.00
    • US$219.99
    • US$369.99
    • US$239.99
    • US$229.00
    • US$279.99
    • US$239.99
    • US$142.99
    • US$209.99
    • US$114.99
    • US$149.99
    • US$18.99