Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(859)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(859)
    • 5 Star(838)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Redmi 9A jest smartfonem „skan", ale w tym przedziale cenowym jest idealny. Rozmiar, rozdzielczość i kolory wyświetlacza są bardzo ładne! Rozważmy, że to NIE jest „telefon fotograficzny". Dlatego sekcja aparatu w tej kategorii jest bardziej pozytywna (chociaż daleko od dobra)... Na przykład, ma „jakiś" stabilizator obrazu, który można zobaczyć na filmach. (Nie w 9C!) Jeśli chodzi o pamięć i przechowywanie, mogą już wystąpić zakłócenia. Chociaż 32 gb to dziś niewiele w jednym telefonie, ale plusem jest to, że możemy dodać SD do tego. Jednak ze względu na 2gb RAM, Miui 12 może czasami pójść nieco wolniej, co jest czasami mylące. (nie uruchamiać zbyt wielu aplikacji na raz) Rozmiar baterii jest idealny. Problem polega tylko na tym, że nie ma szybkiego ładowania (ani usb-c), więc ze względu na swój rozmiar ładuje się bardzo powoli. Podsumowanie: Nie wybrałem tego urządzenia dla siebie. Nie nazwałem tego smartfonem z jakiegoś powodu. Ci z was, którzy nie mieli jeszcze smartfona lub są tylko przyjaciółmi z Androidem będą zadowoleni! Oczywiście, po tym jak ukazała się seria Redmi 10, kupiłbym dziś kolejny telefon. Każdy, kto myśli w tym przedziale cenowym, wydałby trochę więcej. Może warto sprawdzić telefony Poco.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Wina Sprawdzone Ekran nie jest zły w jasnym słońcu. Nie będzie dość jasności! Dźwięk wideo jest wystarczająco głośny! Bluetooth łączy się idealnie i ma? Komunikacja przez Wi-Fi i operatora komórkowego jest piękna! Aparat, który jest za, nie wypala wystarczająco dużo oświetlenia ktoś pisze, że telefon, hamulce, a to tylko procesor, który działa, ale to nie Snapdragon! Wymiary nie są małe, ale telefon jest wystarczająco cienki dla baterii W tej cenie, urządzenie nie jest nawet złe, jeśli podoba ci się wygląd i cena możesz wziąć Moja opinia jest jasna dla sprzedawcy. Dziękuję bardzo!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Alap telefonnak megfelelő. A kijelző nagy, felbontás elfogadható ezért az árért. Akkumuláto jól bírja 2-3 nap nekem. Erős igénybevételnél néha akadozik az alkalmazás futtatás. Kamera ezért az árért nem lehet jobbat kérni, ha jó képeket akarsz, erősebb telefont válassz. Ujjlenyomat, NFC nincs. Átlagos használatra ajánlott.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Ładny element. Myślę, że jeden z najlepszych smartfonów w kategorii cenowej 80-90€. Szybka dostawa z linią priorytetową UE do UE z GLS. Dobrze spakowane.Jestem zadowolony.Xiaomi redmi 9a, produkt jest nowy, posiada wszystkie oryginalne filmy zastosowane przez producenta. Wszystko zgodnie z opisem, bez żadnych uszkodzeń i wgnieceń. Polecam, wszystko działa bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jeden z najlepszych telefonów komórkowych, kupiłem kilka i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Najlepszy telefon za cenę jaką płacisz. Polecam to.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Ponad dwa miesiące z komórką, którą kupiłem synowi. A wszystko, co mam, to komplementy od urządzenia. Bardzo dobry nawet w cenie i polecam dobry, piękny i tani zegarek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Wszystko jest idealne. Kupiłem dwa i nie ma żadnych problemów z produktami. Kupiłem go 21/01, przybyli do kraju 08/02 i mogłem odebrać go dzisiaj 17/02 w siedzibie Serpost.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Dziękuję bardzo banggood strony produkt przybył w świetnym stanie z pobudzony czas sklepu przybył szybko dzięki Bogu gwarantuję, że produkt jest bardzo dobry będę robić więcej zakupów jeszcze bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Mniej niż dwa miesiące pracy dobrze. Jak tani telefon dla Childsa, to najlepszy sposób. Można łatwo kupić do oglądania filmów, Ti0Tok, YouTube kończy więcej.. Ale pamiętajcie o tym telefonie wewnątrz procesora MTK, i nie ma aktywnego USB, do tego trzeba usunąć android Cash i rozładować nieaktywną aplikację dla telefonu nie zamrażać. Również dzięki za najlepszą cenę do Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    equipo igual a la descripción , es un equipo muy bueno , vendedor recomendado , solo que demora en llegar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 183
    • Ft39 814
    • Ft50 183
    • Ft31 781
    • Ft56 205
    • Ft43 491
    • Ft45 164
    • Ft36 800
    • Ft83 640
    • Ft41 818
    • Ft10 034
    • Ft71 930
    • Ft10 034
    • Ft180 336
    • Ft107 060
    • Ft90 332
    • Ft70 257
    • Ft35 127