Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1483)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1483)
    • 5 Star(1447)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Wspaniały produkt, z bardzo przystępnej ceny zapłacone 1 335 real za 2 komórki już z frachtem i został obciążony na cłach 329 prawdziwków wyszło w sumie 1 640 w tym z opłaty celnej i fracht wyszedł za 820 sztuk każdy telefon komórkowy. Kupowane, aby dać jako prezent dla moich córek, doskonały nabytek.Chegpu dobrze szybko kupił dzień 08/06 i przybył 08/07 30 dni bieg

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Xiami Redmi 9 przybyło w 25 dni do prowincji Huancayo - Junin. Żadnych problemów, żadnych opóźnień na celnikach i Serpost. Muszę zaznaczyć, że zamówienie zostało wykonane z Hiszpanii, aby zostało dostarczone do domu mojej matki w Peru. Dzięki kodowi namierzającym, wiedziałem, gdzie jest paczka przez cały czas. Moja mama jest zachwycona swoim nowym strojem i wkrótce jeden z jej wnuków wprowadzi go do użytku. Teraz kolejni członkowie mojej rodziny są zainteresowani kupnem w pełnej ochronie. Wreszcie mogę tylko raz zauważyć doskonałą obsługę w Banggood.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Kupiłem to dla mojej matki, to jej pierwszy smartfon! Cóż, to piękne, nie ma problemu z obsługą aplikacji do surfowania po sieci i oglądania filmów, gra, którą próbowałem jest przyzwoity, ale nie oczekuj cudów, a kamera robi dobre zdjęcia w świetle dziennym, walczy naprawdę w nocy. Połączenia są wysokiej jakości, ludzie słyszą cię i słyszą je bardzo wyraźnie i głośno, głośność głośnika jest dobra, ale zniekształca się na wysokim poziomie, więc pamiętaj o tym. Gcam mod nie jest możliwe w tym telefonie, przynajmniej do rozszerzenia moich badań w czasie przeglądu. Ogólna wartość dla pieniędzy, powiedziałbym.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Przyszedł bardzo szybko, zamówiony w sobotę został wysłany w poniedziałek i dotarł we wtorek. Co do samego telefonu, to mi się podoba. Na razie mam tylko jedną negatywną uwagę, że nie ma żadnego związku ze wskazaniem naładowania akumulatora kiedy ładuje, wrócić na zakręt, muszę go włączyć, żeby sprawdzić czy jest już naładowany, poza tym, że jest 5 gwiazdek.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Zabrał mnie do matki jako prezent. To takie szybkie! Paczka jest dobrze zapakowana! Jest z okładką i szkłem. Czy ekran już utknął w filmie? Ekran jest jasny i kolory dobrze nadają. Kamery też są dobre! Poziom flagowy nie musi czekać, ale 11 K do tak zawsze ładny Rurka biegnie shustro w antot oznaczonym 205 K W grach jest dobrze! Asfalt 9 maksymalna grafika leci prosto! Byłem mile zaskoczony! Nawet mój stary zawodowiec Note 6 nie mógł zapłacić? Że bez modułu NFC, ponieważ nie jest to konieczne Ale 109 dolarów za tę opcję nie jest wstyd zapłacić Bateria ma ładunek zgodnie z podanymi wskaźnikami Wniosek: Cena jest najlepszym sposobem na smartfona na początku 2021 roku! Nie możesz znaleźć? Sprzedający i gorąco polecam! (Może uzupełnić recenzję po doświadczeniu korzystania z matki)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Dobry telefon za jego pieniądze. Natychmiastowo ulepszony do MI 12. To nie jest pierwszy telefon ze sklepu Banggood, jak wszystkie inne są dobrze spakowane, chodź pół naładowane, ekran jest cały. Z całej serii, tryb 9 jest wyposażony w silikonową obudowę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Podoba mi się to, świetny serwis, mobilny kocham to, niestety byłem opodatkowany, miałem problemy z dostawą dzięki gównianej poczty, dobrze zapakowany, był otwarty, nie wiem pq, ale na razie dobrze.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Nagyon jó olcsó telefon. Egyszerű kezelhetőség. Gyors, memória elegendő. Akkumulátor rendben. Kamera elfogadható képeket készít. NFC. Igazi Xiaomi minőség. EU töltö, szilikon tok, USB-C kábel gyári tartozék.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wszystko w porządku, towary opisane. Szybka wysyłka, nieuszkodzona paczka, dobrze zapakowana. Urządzenie działa dobrze bez żadnych ukrytych wad i uszkodzeń. Polecam zdecydowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Produkt przybył, wszystko działo się bardzo dobrze to trwało trochę czasu aby dotrzeć ale w dokładnym czasie i ważne jest, że przybył. Moje gratulacje dla bangoood, który był bardzo uważny zawsze aktualizować mnie o miejscowości produktu i po trzech dniach użytkowania mogę powiedzieć, że na koszt-korzyść urządzenia jest doskonały.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 463
    • Ft105 957
    • Ft87 792
    • Ft78 710
    • Ft69 628
    • Ft60 545
    • Ft84 765
    • Ft45 408
    • Ft208 590
    • Ft42 381