Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(717)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(717)
    • 5 Star(696)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    YA LLEGO POR QUIEN LLORABAN , CHIQUITASSSS!!! 🇵🇵🇪🇪🇵🇵🇪🇪🇵🇵🇪🇪🇵🇵🇪🇪🇵🇵🇪🇪🇵🇵🇪🇪 Pagina (1/2) :v SEMI INFORMACIÓN QUE NECESITAN SABER SI SON NUEVOS EN ESTO ( SOLO PARA PERÚ ) :V No hay muchas fotos por que me dio weba desinfectar la cajilla , en el piso nomas... CELULAR XIAOMI REDMI 9 - ''4 y 64gb'', Versión Otras Áreas , version EUropea , solo es el CARGADOR , no afecta en nada el CELULAR (tenganlo en cuenta) En sus 2 dias de uso me pareció bueno , no hay q ser muy exigentes si estamos hablando de prácticamente algo de 100$. PROCESADOR : Helio g80 Mediatek ( uno de los mejores de la gama media I. , similar a la snapdragon 700 aprox (tambien buenos) en adelante , lo sentiras fluido y bien rico :v ) Excelente para JUEGOS , te correrá sin problemas , Calentamiento leve cuando se juega x horas (bien). Game Populars : COD(90%) , PUBG(90%) , FRYFAY(100%) en gráficos al Max. Aprox CÁMARA: Si eres narsizo/a , NO te recomendaria este Redmi9 (Su cámara de 8mpx trasera y 13mpx frontal , No hará que la gente capte toda tu belleza si eres de redes S... No duden en comprar x Banggood es confiable y recomendado , una de las plataformas mas conocidas globalmente gracias a su ''pago de seguros''. El fono ya está ''HOMOLOGADO'' (entra sin problemas al pais) Uno de los requisitos mas importantes cuando se importa productos que presentan SIM(chip) Tiene un Buen tamaño , bateria excelente , paquete sin rajones y bien protegido(envalau). NO PAGARAS IMPUESTOS. (((TODA COMPRA MENOR A 200$(dolares) NO PAGA IMPUESTOS/ARANCELES))) COSTO: 109$ (si la aduana le pone su precio original , le pone máximo hasta 170$ , pasa de frente , No te preocupes. Una vez que este en la aduana y te salga (LEVANTE AUTORIZADO) , te podrás relajar. LEA EL COMENTARIO (2/2)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    ótimo produto,bem embalado, ótimo vendedor,ameiiii o celular.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Telefony komórkowe dotarły zgodnie z planem, mimo że zajęło to trochę czasu z powodu strajku poczty. Są z kapslem, ręczną i gwarantowaną kartą, a do tego ekran jest już z cienkim filmem i prawie niezauważalny, uważam, że to bardzo fajne. Nasadka jest z zabezpieczeniem wlotu ładowania i pozostaje bardzo twarda. Tył ma bardzo fajną konsystencję i dość delikatną. Ekran ma piękną rozdzielczość i kolory pozostają bardzo żywe.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    W końcu tu jest! Trwało to dłużej niż się spodziewano, jednak dostrzegło pewne czynniki, które przyczyniły się do opóźnienia. Jak ten proces pandemiczny, a także strajk pracowników poczty. W procedurze celnej zostałem oskarżony o 😔😔 ale i tak się opłaciło. Mój zakup rozpoczął się 1 lipca i zakończył się 5 września dostawą produktu. Produkt dotarł nietknięty. To było z futerałem ochronnym. Zadowoleni z procesu zobowiązań dostawcy. Przetestuję cię, żeby zobaczyć, jak bardzo jestem zadowolony z Xiaomi. Należy uważać przy odbiorze zakupionych produktów, pandemia nie jest skończona, odkaż wszystko.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Jestem taka zaskoczona To jest niesamowite, telefon przyszedł tak szybko, zamówiłem 22 lipca i przyszedł w 07 sierpnia, z HK do Meksyku w 3 tygodnie. Wszystko nowe i zapieczętowane, w kolorze, który zamówiłem i bardziej, jestem w nim tak zakochany, i tak tanio, zaoszczędziłem dużo, niż kupno w moim kraju. Jest również z adapterem dla ładowarki, aby zmieścić się w połączeniu elektrycznym. Zdecydowanie zarekomenduję ten jeden, na poważnie. Wielkie dzięki, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo dobry telefon komórkowy, zamówienie zostało wykonane 31 września, a przybyło 20 października, tylko dzisiaj 31 poszedłem go odebrać =PUNC= zamówienie przybyło szybko =PUNC= jestem zadowolony z zakupu =PUNC= Polecam sprzedającemu 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Bardzo dobrze!!! Przyszedł bardzo szybko i dobrze zapakowany. Jeśli chodzi o cenę/jakość, naprawdę polecam! Posiada dobry sprzęt, wyświetlacz ma dobrą jakość, a bateria nawet nie mówi, 5020mAh daje dużo czasu do użycia. Polecam za jakość produktu, a także za cenę, która jest fantastyczna!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Świetny telefon i wartość jak na pieniądze wszystko działa idealnie.. Tylko 12 dni wysyłki do Szwecji linia priorytetowa UE. Cieszę się, że fioletowy kolor wygląda tak ładnie. Dobra żywotność baterii i przyzwoita wydajność gry w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Towar miał być darmowy, dostałem opłatę pocztową. Krótko mówiąc, nie rekompensuje ona takiej samej ceny jak Brazylia. 25 dni zajęło dotarcie do Kurytyby i zostawienie tam miesiąc później. Dobrze zapakowany produkt, nasadka i folia lakierowana. Wspaniałe urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Drugi przybył stosunkowo szybko i w idealnym stanie. Bardzo podoba mi się telefon komórkowy i polecam go wszystkim, którzy chcą kupić doskonałe urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$559.00
    • US$329.00
    • US$579.00
    • US$129.99
    • US$69.99
    • US$112.00
    • US$499.00
    • US$119.99
    • US$172.99
    • US$319.99
    • US$129.99
    • US$154.00
    • US$194.00
    • US$54.99
    • US$599.99
    • US$169.99
    • US$329.99
    • US$10.99