Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(356)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(356)
    • 5 Star(343)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    W końcu dotarł on, z powodu strajku poczty brazylijskiej, trwał długo, ale od Chin do Brazylii trwał tylko tydzień. Brazylia jest bardzo biurokratyczna jeśli chodzi o produkty eksportowane spoza kraju... Produkt dotarł w idealnym stanie, góra kamery, procesor, bardzo lekki i kompaktowy i bardzo piękny. Dziękuję ci Banggoog za twoją wspaniałą pracę...

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Miałem szczęście wygrać ten telefon za 0,01 dolarów. Już mając telefon (także tutaj) dałem go mojemu krewnemu. Dostawa była szybka - 2 tygodnie przez linię priorytetową UE, w wielkim opakowaniu, jak wszystkie telefony sprzedawane tutaj, dostarczane pod drzwi. Producent pod warunkiem, że ładowarka jest 10W, ale telefon obsługuje 18W Quick Charching - testował to. Za cenę, za jaką ten telefon sprzedaje, jest to świetny telefon: to daje 185 tysięcy w Antutu, ma dużą baterię, świetny do codziennego użytku dla kogoś bez specjalnych wymagań. Byłem pod wrażeniem tego, że pomimo tego, że ma tylko 3 GB pamięci RAM, może obsługiwać rozdzielony ekran między instancję Youtube i przeglądarki, bez zamrażania i zamrożenia. Jest z plastikowym ochraniaczem. OS to MIUI 11, ale w najbliższych tygodniach zostanie zaktualizowany do MIUI 12 (wersja CN już ją ma). Wielkie dzięki Banggood za ten dar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    redmi9. ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Do Peru dotarł za 21 dni. Przebój, Banggood

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Obciążono mnie podatkiem 340 prawdziwków, miałem mały problem, ale został rozwiązany przez bangood, szybko. Polecam bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zabrało go do jebanej Szwajcarii, żeby dostać się do Brazylii, ale kiedy dotarł do Brazylii, aż poczta nie zajęła długo. Zalecam, aby jeśli zamierzasz kupić, być cierpliwym, cena jest tego warta, choć tak jest, a w niektórych przypadkach nadal możesz być opodatkowany przez pocztę. Kupiłem go 15 września 🙄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Doskonały produkt, bardzo dobra wydajność, bardzo dobre zdjęcia i bateria, która wystarczy dość dużo, tak jak chciałem. Rozmiar i jakość ekranu również jest bardzo dobra. Nie miałem problemu z dostawą, ale z jakiegoś powodu nie wysłali mi kodu namierzającego w trybie automatycznym i musiałem wysłać SMS-a, żeby mi go dać, ale nic się nie stało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Świetny starter, jego cena też jest bardzo dobra 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    To trwało zbyt długo. Właśnie minął termin! Ale produkt przybył w świetnym stanie i bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    bardzo fajnie zrobiony telefon, nie ma nic złego, polecam, super kolor,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$154.99
    • US$149.99
    • US$124.99
    • US$409.99
    • US$309.99
    • US$159.99
    • US$249.00
    • US$109.99
    • US$284.99
    • US$49.99