Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Dostawa trwała prawie miesiąc, ale warto było czekać, bo telefon jest genialny w porównaniu do mojej galaktyki 5G, co nie ma dużej różnicy, a za ćwierć ceny chciałbym kupić 2 z nich, Ekran, bateria i wydajność wszystko genialne i zawsze kupiłem Samsung w przeszłości

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Komórki są tutaj! Kupiłem dwa telefony podczas promocji w Czarny Piątek. Martwiło mnie to, że sprzedali towar bez zapasów, co opóźniło dostawę za bardzo, a następnie trwało jeszcze dłużej, gdy zatrzymano go w urzędzie celnym. Na szczęście obsługa klienta jest dobra, i dostarczył mi dobry zwrot i wyjaśnienia.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Produkt zapakowany w dobrze wzmocnioną folię bąbelkową. Super szybka dostawa, szkoda, że została naładowana na pocztę, co doprowadziło do droższego produktu, ponieważ celem było oszczędzanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Przybył w idealnym stanie, ale dotarł przed terminem, dobrze zapakowana jakość 100% doskonały telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Wygląda na bardzo ładną. Również działa tak, jak powinno. Połączenie mini-jack z góry. Port USB chroniony przed oryginalnym futerałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Doskonałe urządzenia przybyły dobrze zapakowane polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Wszystko dotarło dobrze, doskonałe urządzenie... I bardzo szybka dostawa. Pomimo obciążenia wynająłem ubezpieczenie i wysyłkę i czekam na zwrot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Pokazać 👍'ego recomendo, sprzedawcę 🤝🤜🤛 Valeu Banggood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    ładny produkt i opakowanie bardzo dobre dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony bardzo dziękuję wszystko jest funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$239.99
    • US$129.99
    • US$539.00
    • US$134.00
    • US$179.99
    • US$164.00
    • US$229.00
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$339.00
    • US$239.99
    • US$219.99
    • US$244.99
    • US$369.99
    • US$214.99
    • US$124.00