Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Dostawa trwała prawie miesiąc, ale warto było czekać, bo telefon jest genialny w porównaniu do mojej galaktyki 5G, co nie ma dużej różnicy, a za ćwierć ceny chciałbym kupić 2 z nich, Ekran, bateria i wydajność wszystko genialne i zawsze kupiłem Samsung w przeszłości

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Komórki są tutaj! Kupiłem dwa telefony podczas promocji w Czarny Piątek. Martwiło mnie to, że sprzedali towar bez zapasów, co opóźniło dostawę za bardzo, a następnie trwało jeszcze dłużej, gdy zatrzymano go w urzędzie celnym. Na szczęście obsługa klienta jest dobra, i dostarczył mi dobry zwrot i wyjaśnienia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Produkt zapakowany w dobrze wzmocnioną folię bąbelkową. Super szybka dostawa, szkoda, że została naładowana na pocztę, co doprowadziło do droższego produktu, ponieważ celem było oszczędzanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Wygląda na bardzo ładną. Również działa tak, jak powinno. Połączenie mini-jack z góry. Port USB chroniony przed oryginalnym futerałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    ładny produkt i opakowanie bardzo dobre dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony bardzo dziękuję wszystko jest funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wielki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Super produkt super cena plus również szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Przyjazd do PERU 1 miesiąc lotu, ale doprowadzony do końca Wszystko w porządku, nie ma żadnych bloków lub nic, po prostu spróbuj, dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Dobry zespół przybył bez problemów do Peru, szybka wysyłka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$154.00
    • US$109.99
    • US$159.99
    • US$199.00
    • US$176.99
    • US$184.00
    • US$89.99
    • US$127.99
    • US$74.99
    • US$149.99
    • US$319.00
    • US$139.99
    • US$204.99
    • US$319.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$265.99