Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Zamówione w dniu 3 listopada, a otrzymane w dniu 1 grudnia, konieczne było, aby odebrać w biurze SERPOST. Dobrze zapakowane, pudełko dotarło nieuszkodzone i telefon komórkowy też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Produkt przeszedł cudzołóstwo, brak urządzenia, kabla USB, notatki. Okropna usługa

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    To przyszło w ciągu 2 tygodni ze wszystkimi akcesoriami produktu. E.E. . (ang.). Węgierski przewodnik językowy+ prezent z silikonową obudową •dobre menu łatwe w użyciu polecam niezawodne witryny 👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przyjechał i pracował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Dotarł na czas teraz nadszedł czas, aby przetestować sprzęt i zobaczyć, że nie ma wad żadnych dodatkowych informacji Będę umieścić go w publikacji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    o produto demorou um pouco de chegar pq foi taxado obrigado mais um comprado e recebido com sucesso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Muito bom, chegou antes do prazo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Moja żona była bardzo zadowolona i przyjechała szybko.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dotarł na czas teraz nadszedł czas, aby go przetestować i zobaczyć, co nie ma wad, wszelkie dodatkowe informacje umieścić go w publikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Świetne urządzenie, TD dobrze trafiło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$174.99
    • US$309.99
    • US$129.00
    • US$249.00
    • US$259.00
    • US$109.00
    • US$249.00
    • US$499.00
    • US$139.99
    • US$219.99
    • US$329.99
    • US$319.99
    • US$469.99
    • US$49.99
    • US$164.99
    • US$229.00
    • US$359.00
    • US$229.00