Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-16 04:11:10

    ottimo prodotto bella confezione a dimostrazione della qualità del prodotto, comprato per i miei figli vista l'ottimo rapporto qualità prezzo e le molte recensioni positive lette in rete.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-10 04:57:11

    Muy buena pinta. Suena muy bien. La única forma de poder enlazarlo con el teléfono vía bluetooth es aceptando todos los permisos que te piden cuando instalas la aplicación la primera ver. Si no, no hay manera.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-15 05:19:15

    Strumento + noia = divertimento assicurato con un prodotto fantastico

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-10 23:20:32

    Zamówiłem białe a otrzymałem czarne:( Cała reszta na plus.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-13 10:42:14

    perfecto, recomiendo al vendedor!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-17 18:25:01

    Es muy agradable y muy buena compra.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-17 09:44:28

    Ragazzi, questo ukulele di MI Xiaomi denominato "POPULELE" è semplicemente fantastico. Il materiale di cui è fabbricato, un composto di fibra di Carbonio e poliuretano, dona allo strumento un suono pieno e corposo, sembra un ukulele tenor! Il sistema di learnig, attraverso l'impiego di led luminosi sulla tastiera è davvero innovativo e dinamico. Sono pienamente soddisfatto.!!!! Consigliato anche a ukulelisti esperti, per l'eccellente qualità del suono.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-06 09:10:39

    Cool high quality ! Sounds grteat like wood classical instrument! Good job! Have good fun with it in learning. some problems to install APP on my Samsung J7 old phone , but find apk files in www, downloaded it in phone memory and install from phone and all woked fine. The program recognize the chords you played only if the ukulele tuned very well with tuner in program or stand alone tuner Will be great to have and the Smart accoustic guitar (full size)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-06 00:29:05

    Very nice quality. My son love it and want to learn it. The app doesn‘t work on my old iPad mini, and on the android tablet it is incompatible. For me it works only on the iPhone. This could be a problem for someone.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-02 06:23:31

    Nice Ukekele for learning. It is heavier than other Wood ukeleles, but very Fancy (White) i reccommed for begginers and kids, as it estimulates learning.

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>