Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(450)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(450)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2020

    Urządzenie dotarło nietknięte. Włożyłem go natychmiast po rozpakowaniu, ale ciężko mi było zintegrować go z moim istniejącym inteligentnym domem. Aplikacja MiHome nie wykazała, że nowy HUB został pomyślnie włączony do sieci. Po kilku próbach HUB w końcu zasygnalizował ze stałym światłem na niebieskim diodie i sygnałem, że operacja nadal się udała. Kilka minut później pojawił się już wśród innych moich urządzeń. Prawdopodobnie trzeba być dużo bardziej cierpliwym, ponieważ chińskie serwery pracują powoli. Zrobiłem to samo trochę później z dwoma nowo zakupionymi Aqara Two Way Smart Relay. Po instalacji, już wskazałem, że aktualizacja FirrmWare została otrzymana, ale jeszcze jej nie zainstalowałem. Myślę, że kupiłem go w bardzo dobrej cenie, dostawa była szybka. Już znane Xiaomi gwarantuje jakość, doskonały wybór dla inteligentnych budowniczych domów.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Minimalistyczne, szybkie połączenie i instrukcje w 10 językach. Chociaż trafia prosto do USB i nie przynosi wtyczki ściennej, zawiera adapter dla Hiszpanii. W aplikacji Xiaomi Home jest My Smart Home Hub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Wszystko było zgodnie z oczekiwaniami, Opis był prawidłowy, Jedyny negatyw nie miał 5 wolt adapter tylko jeden kabel, był wymieniony w opisie, ale nie zwróciłem uwagi. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Pudełko było uszkodzone, ale produkt jest w porządku. Zamówienie przyszło szybko w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Łatwy w konfiguracji. Jest wyposażony w kabel USB o długości 0.80 metra. Jest wyposażony w transformator 5V 1A z wtyczką mocy CH, ale nie z unijnym łącznikiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    To jest druga brama tego rodzaju, którą kupuję. Głównie po to, żeby mieć wsparcie, jeśli to konieczne. Bez względu na to, czy Zigbee w wersji 3.0 (kompatybilny wstecz) czy jako Bluetooth Mesh Hub, smarthub wykonuje świetną robotę. Również odbiór Wlana jest bezbłędny. Ponieważ zasilacz jest dostarczany ze standardowym kablem micro-USB, nie jest źle, że dostarczany jest tylko chiński zasilacz. Zasilacz ma 5V/1A i można go łatwo zastąpić normalnym. Albo jak ze mną, bierzesz wyjście USB z nowoczesnego gniazda wielokrotnego. W skrócie świetny produkt, moje pełne zalecenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Kupiłem najnowszą wersję bramy jako dodatek do mojego istniejącego systemu. Również i zwłaszcza z powodu funkcji Bluetooth. Więc mogę umieścić centrum Bluetooth bardziej centralnie w mieszkaniu i mieć nie tylko Lampę Bedside. Nowe przełączniki Aqara z Zigbee 3.0 są również bardzo interesujące. W cenie są: Brama 1 kabel micro USB Jeden zasilacz z połączeniem Chiny/USA. Więc jeśli nie masz, pomyśl o adapterze, albo użyj normalnego zasilacza 5V/1A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Ładny produkt, pracuje z dwoma monitorami temperatury i wilgotności 2 kupiłem i oczekuję, że będzie działał równie dobrze z resztą produktów xiaomi. Miałem trudności z połączeniem produktu, który rozwiązałem, wybierając Chiny kontynentalne jako mój region!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dołączona jest z kablem USB i wtyczką do adaptera UE. To nie ma sensu, skoro nie mogę się połączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    very goood 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Szybka dostawa, bardzo łatwa instalacja, ładny design, wyposażenie mieszkania. W końcu dziecięce urządzenia mają rodzica!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 457
    • Ft7 640
    • Ft18 492
    • Ft6 722
    • Ft8 006
    • Ft4 369
    • Ft5 194
    • Ft4 369
    • Ft17 483
    • Ft8 404
    • Ft17 483
    • Ft3 696
    • Ft6 389
    • Ft4 888
    • Ft4 735
    • Ft5 714
    • Ft12 225
    • Ft6 417