Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Bardzo dobry produkt. Doskonale wypełnia wszystkie opony samochodu bez żadnego problemu. Zaskakująco niezbyt hałaśliwy. Bardzo mi miło. Polecam. Dziękuję, Banggood. __________________________________________________ Bardzo ładny produkt, Inflat doskonale i łatwo wszystkie rodzaje samochodu. O dziwo nie jest hałaśliwy. Jestem naprawdę zadowolony Dzięki Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Produto chegou muito bem embalado, de ótima qualidade no visual parece ser bem resistente. já estou fazendo o teste no pneu da moto e do carro! Acredito que valeu muito a pena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo zadowolony z pompy. Dobra jakość produktu, ale nie jest przeznaczony do profesjonalnego lub codziennego użytku. Uwaga napełnianie więcej niż 4 pustych opon o ciśnieniu powyżej 2,6 bar podgrzewa partię (do momentu topnienia tworzywa sztucznego).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Bardzo dobrze zapakowane. Ilość akcesoriów zawiera, przewiduje prawie każdą sytuację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Doskonały kompresor, w tej cenie nie spodziewałem się zbyt wiele, ale w rzeczywistości to Top. Super sprawny, szybki, nie tak głośny. Interfejs jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Niesamowity rozmiar mocy. Bardzo łatwy trening do przenoszenia. Testowałem tylko, że nadal wypełniam opony na Mocie i to było super szybkie. Wkrótce przetestuję go w samochodzie, ale zdecydowanie polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Wszystko przybyło ok. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Bardzo ładny produkt, udaje mi się wypełnić moje opony rowerowe i samochodowe jednym ładowaniem i akumulatorem na zapas! Bardzo ładna jakość i wzornictwo budowy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wykonanie jest bardzo dobre i wysokiej jakości. Małe ledowe światełko to niezła gratka. Wspaniała rzecz dla dobrych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 601
    • Ft14 654
    • Ft11 906
    • Ft5 991
    • Ft7 051
    • Ft7 402
    • Ft3 170
    • Ft11 320
    • Ft9 872
    • Ft4 272