Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(440)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(440)
    • 5 Star(414)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    To niewiarygodne, że przybyli w 11 dni. Buty Xiaomi są najlepsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. Świetna jakość i bardzo dobra cena. Proponuję je bez zastanowienia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Świetne buty. używam go do chodzenia i do codziennej pracy i jestem bardzo zadowolony. Są wygodne, dobrze ściskają stopy, mają wystarczające podparcie łukowe, dobrze wyłożone plecy i dobre poduszki. Górna część jest siatkowa o stosunkowo wysokiej gęstości, elastyczna, dostosowana do stopy. Są więc do pewnego stopnia oddychające, ale nie wodoodporne. Nie używam ich do biegania, wolę bardziej lekkie buty (każde ważą 400g). Jakość produkcji produktu jest doskonała (bez przepełnienia kleju lub żadnych wad) a jakość materiału jest świetna. Oczka wykonane są z materiału (dobrze dla mnie jak plastik w innych butach). Po użyciu przez 3 miesiące nie ma oznak zużycia. Wyglądają na wytrzymałe. To są stylowe buty. Oferują dobre podparcie kostki. Podeszwy są dość miękkie. W sumie są to buty o wysokiej jakości. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    To była moja tęsknota, żeby je zdobyć. W końcu dałem się nabrać na liczby. Mówią, że wyglądają jak Adidas. Więc on chce trochę więcej. Gdyby było 43,5, byłoby świetnie. Ale 43 to trochę za mało. Tess P.A., powinienem był lepiej zadzwonić do 44. To jest zrobione teraz, jakość jest dobra, a niebieski jest najlepszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Nice shoes. Very good materials! Very comfortable. The size is exactly the same as other sneakers!It is nice for walking and light running. It's a fair deal for 37 euros total cost including postage with tracking.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Buty są super wygodne! Rozmiary są idealne! (pol.). Super-miękkie i piękne! Perfekcyjny but bez wątpienia! Dotarcie do mojego domu zajęło tylko 10 dni! - Superszybko, jak na razie! Super polecam tę ślicznotkę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dostawy są szybkie, jak ١٠ zajęło tylko kilka dni Buty są doskonałej jakości, ale rozmiar nie jest taki, jak się spodziewałem, najlepiej o jeden rozmiar większy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Τα πήρα για την αδερφή μου πραγματικά πολύ καλή ποιότητα αξίζουν με το παραπάνω τα χρήματα τους σε 15 ήτανε εδώ! Όσο για το νούμερο 40 φοράει και ήταν και μισό με έναν πόντο όσο πρέπει για τα αθλητικά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Superszybka wysyłka!! Sam element jest dokładnie taki, jak opisano. Buty są bardzo wygodne, czuję się jakbym szedł po chmurach Jakość jest tym, czego można oczekiwać od każdego produktu w tej cenie. Noszę US 11, a rozmiar 44 pasuje jak ulał Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo komfort i bardzo dobra jakość!! Jest bardzo blisko o ultra dopalacza od Adidasa! Liczba to 44, a opis około stopy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Buty się bujają. Jakość jest znacznie lepsza niż się spodziewaliśmy. Wspaniała VfM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 107
    • Ft7 158
    • Ft24 579
    • Ft4 323
    • Ft17 411
    • Ft9 174
    • Ft2 652
    • Ft4 159
    • Ft5 569
    • Ft18 666
    • Ft9 830
    • Ft7 208
    • Ft7 208
    • Ft10 485
    • Ft23 491
    • Ft17 031
    • Ft15 516
    • Ft10 157