Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(336)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(336)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    To niewiarygodne, że przybyli w 11 dni. Buty Xiaomi są najlepsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. Świetna jakość i bardzo dobra cena. Proponuję je bez zastanowienia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Nice shoes. Very good materials! Very comfortable. The size is exactly the same as other sneakers!It is nice for walking and light running. It's a fair deal for 37 euros total cost including postage with tracking.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Τα πήρα για την αδερφή μου πραγματικά πολύ καλή ποιότητα αξίζουν με το παραπάνω τα χρήματα τους σε 15 ήτανε εδώ! Όσο για το νούμερο 40 φοράει και ήταν και μισό με έναν πόντο όσο πρέπει για τα αθλητικά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dostawy są szybkie, jak ١٠ zajęło tylko kilka dni Buty są doskonałej jakości, ale rozmiar nie jest taki, jak się spodziewałem, najlepiej o jeden rozmiar większy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo dobre buty, noszę je prawie codziennie na trening, a czasami tylko na luz, pasuje do wszystkiego. Jedyne co widzę, to fakt, że na początku robi się bąbelki w stopach, a jeśli nie użyję go przez jakiś czas, to znowu robi bąbelki. Poza tym, kiedy się do tego przyzwyczaisz, jest bardzo dobry, super wygodny, a numer jest właściwy. Jeśli zamierzasz używać ich do biegania, zalecam, aby używać ich przez dwa lub trzy dni i zrobić kilka spacerów zanim zaczniesz je biegać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo dobry but. 44 rozmiar w adidasach, 44 też mam kliknięcie, ale nie ma problemu. Dobra jakość, zbyt wytrzymała, by chodzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Ładnie wyglądają buty.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Produkt wysokiej jakości, wygodny, oddychający i lekki, rozmiar taki sam jak europejski, słabe opakowanie (bez pudełka), ale dostarczony w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Super wygodna... Byli moimi towarzyszami przez ostatnie kilka dni...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    получил товар ровно через 14 дней с момента покупки. достаточно быстро. запах шины/клея пропал после первой стирки. по размеру все ок у меня 43½ взял 44 то ещё и свободно возможно 43 также подошёл но 44 также сидит если нормально зашнуровать. на погоду +25 не особо рекомендую жарко будет. ну буду тестировать в зале.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 615
    • Ft4 061
    • Ft15 576
    • Ft8 079
    • Ft26 784
    • Ft2 371
    • Ft10 496
    • Ft3 722
    • Ft5 693
    • Ft28 631
    • Ft10 311
    • Ft5 539
    • Ft21 673
    • Ft6 771
    • Ft11 081
    • Ft16 592
    • Ft8 926
    • Ft8 914