Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(619)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(619)
    • 5 Star(595)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Są bardzo wygodne, podeszwa jest bardzo solidna i zapewnia dobre podparcie na pięty, materiał na górze jest gruby elastyczny materiał, który jest bardzo miękki, estetycznie wyglądają świetnie i cena jest nie do pobicia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Doskonała jakość, pasuje ładnie i jest całkiem wygodne. Sola jest wysoko na szpilkach, niż się wydaje. Kupiłem jeden numer powyżej tego, co używam i pasuje do niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Buty są idealne. Nie spodziewałem się tego tak dobrze. Bardzo ich polecam. Dziękuję bardzo, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Świetny jakości produkt bardzo wygodny i piękny, będę go testować jutro, a następnie w rzeczywistości będę w stanie lepiej analizować produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    But jest wygodny i mały stoi. Jest tak ładny, że nie wygląda niegrzecznie i brzydko. Sprawia, że rośniesz 23 cm wzrostu. Jest taki ładny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobra jakość. Rozmiar jest dokładny. Czuję się komfortowo na nodze. Miękkie i rozciągliwe. Dobry produkt! Mogę polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo dobry materiał i wygodny, wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Najlepsza jakość, jak przypuszczałem, polecam!! 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Idealnie pasuje, bardzo wygodne. Chciałbym, żeby były trochę ciemniejsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Bardzo dobrej jakości i wygodne trampki! Bardzo dobry, polecam zakup,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 502
    • Ft27 475
    • Ft5 611
    • Ft18 159
    • Ft9 803
    • Ft13 866
    • Ft19 810
    • Ft28 692
    • Ft27 965
    • Ft15 690
    • Ft13 728
    • Ft9 904
    • Ft13 734
    • Ft19 521
    • Ft15 615
    • Ft18 081
    • Ft13 520
    • Ft21 792